Mexicansk tortillapizza med spicy kylling

30 minutter
563 kcal

Pizza er populært hos både store og små. Vi har givet klassikeren et mexicansk twist og gjort det lidt lettere at servere pizza på en halv time, så du også kan nå det i hverdagen.

Tortillapizza med spicy kylling

HVIS DU IKKE HAR TID TIL AT BAGE – er en tortillabund et nemt og hurtigt alternativ.

© wichmann+bendtsen

Mexicansk tortillapizza med spicy kylling

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 personer / 2 pizzaer

  • 2 fuldkornstortillaer
  • 1 grøn jalapeno chili, finthakket
  • 60 g majs
  • 60 g sorte bønner, fra dåse
  • 4 spsk. cheddarost, revet
  • 1 håndfuld koriander

Spicy kylling:

  • 2 kyllingebrystfileter
  • ½ spsk. ekstra jomfruolivenolie
  • 2 spsk. tex-mex-krydderi

Tomatsauce:

  • 2 dl purerede tomater (passata)
  • 140 g tomatpuré
  • ½ spsk. honning
  • 1 spsk. oregano
  • ½ tsk. hvidløgspulver
  • ½ tsk. løgpulver
  • Havsalt
  • Sort peber, friskkværnet

Sådan gør du

  • Varm ovnen op til 200 gr.
  • Steg kyllingefileterne i olie. Brug to gafler til at strimle kyllingen i små stykker. Tilsæt krydderi, rør godt rundt, og steg 1 min. mere.
  • Rør alle ingredienserne til tomatsovsen sammen.
  • Fordel 2 spsk. sauce på hver tortilla, og top med kylling, chili, majs, drænede bønner og revet ost.
  • Bag pizzaerne i ca. 5 min. De er færdige, når osten er smeltet. Servér med lidt frisk koriander på toppen.

TIP! Frys overskydende tomatsauce i en isterningebakke. Så har du altid en lille portion klar til en impulsiv pizzaaften.