Kål- og citrussalat med marineret kylling

30 minutter
409 kcal

Prøv vores kål- og citrussalat, der fylder dig med solskin, velsmag og vitaminer!

Kål- og citrussalat med marineret kylling

VIDSTE DU – at en enkelt appelsin dækker hele dit dagsbehov for C-vitamin?

© wichmann+bendtsen

Kål- og citrussalat med marineret kylling

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 personer

  • ½ lime, saften
  • 1 spsk. sojasauce
  • 1 spsk. sesamolie
  • Havsalt
  • Sort peber, friskkværnet
  • 2 kyllingebrystfileter

Salat:

  • 100 g grønkål
  • 100 g rød spidskål
  • 1 gulerod
  • ½ rød peberfrugt
  • ¼ agurk
  • 1 forårsløg
  • ½ appelsin
  • ½ grapefrugt

Dressing:

  • ½ lime, saften
  • ½ spsk. sojasauce
  • 1 spsk. sesamolie
  • ½ spsk. riseddike
  • ½ spsk. akaciehonning

Pynt:

  • 16 peanuts
  • 1 håndfuld koriander

Sådan gør du

  • Pisk limesaft, soja, sesamolie, salt og peber sammen. Vend kyllingen godt rundt i marinaden, og lad det stå og trække lidt.
  • Snit kålen fint, riv guleroden, og skær peberfrugt, agurk og forårsløg i passende størrelser. Skræl citrusfrugterne, og skær dem i både.
  • Anret alt det grønne på et par tallerkner.
  • Pisk alle ingredienser til dressingen sammen.
  • Steg kyllingen, og hak peanuts og koriander groft.
  • Skær kylling i skiver, og anret ved siden af salaten, hæld dressingen på, og drys med peanuts og koriander. Voila!

Nu er det blevet lettere at leve sundt!

I FORMs vigtigste mission er at gøre sundheden overskuelig. Derfor har vi lavet et nyt online univers, hvor du får viden og værktøjer, der motiverer til at leve sundt året rundt. Som abonnent får du adgang til både site og app:
Læs mere om det nye I FORM

  • Videotræninger mellem 10 og 30 min.
  • Adgang til 1000+ sunde opskrifter
  • Mail med ny sund madplan hver uge
  • Gem favoritindhold – og find det let igen

Lige nu: Prøv 30 dage gratis


Newsletter background