Sunde opskrifter Aftensmad Kål- og ci... Kål- og citrussalat med marineret kylling 30 minutter 409 kcal Prøv vores kål- og citrussalat, der fylder dig med solskin, velsmag og vitaminer! Af Signe Moesby Leth 13. december 2021 VIDSTE DU – at en enkelt appelsin dækker hele dit dagsbehov for C-vitamin? © wichmann+bendtsen Kål- og citrussalat med marineret kylling Ingredienser Sådan gør du Fakta Føj til favoritter Fjern fra favoritter Undgå at skærmen slukker Ingredienser 2 personer ½ lime, saften 1 spsk. sojasauce 1 spsk. sesamolie Havsalt Sort peber, friskkværnet 2 kyllingebrystfileter Salat: 100 g grønkål 100 g rød spidskål 1 gulerod ½ rød peberfrugt ¼ agurk 1 forårsløg ½ appelsin ½ grapefrugt Dressing: ½ lime, saften ½ spsk. sojasauce 1 spsk. sesamolie ½ spsk. riseddike ½ spsk. akaciehonning Pynt: 16 peanuts 1 håndfuld koriander Sådan gør du Pisk limesaft, soja, sesamolie, salt og peber sammen. Vend kyllingen godt rundt i marinaden, og lad det stå og trække lidt. Snit kålen fint, riv guleroden, og skær peberfrugt, agurk og forårsløg i passende størrelser. Skræl citrusfrugterne, og skær dem i både. Anret alt det grønne på et par tallerkner. Pisk alle ingredienser til dressingen sammen. Steg kyllingen, og hak peanuts og koriander groft. Skær kylling i skiver, og anret ved siden af salaten, hæld dressingen på, og drys med peanuts og koriander. Voila! SalatKålAppelsinKylling