Kål- og citrussalat med marineret kylling

30 minutter
409 kcal

Prøv vores kål- og citrussalat, der fylder dig med solskin, velsmag og vitaminer!

Kål- og citrussalat med marineret kylling

VIDSTE DU – at en enkelt appelsin dækker hele dit dagsbehov for C-vitamin?

© wichmann+bendtsen

Kål- og citrussalat med marineret kylling

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 personer

  • ½ lime, saften
  • 1 spsk. sojasauce
  • 1 spsk. sesamolie
  • Havsalt
  • Sort peber, friskkværnet
  • 2 kyllingebrystfileter

Salat:

  • 100 g grønkål
  • 100 g rød spidskål
  • 1 gulerod
  • ½ rød peberfrugt
  • ¼ agurk
  • 1 forårsløg
  • ½ appelsin
  • ½ grapefrugt

Dressing:

  • ½ lime, saften
  • ½ spsk. sojasauce
  • 1 spsk. sesamolie
  • ½ spsk. riseddike
  • ½ spsk. akaciehonning

Pynt:

  • 16 peanuts
  • 1 håndfuld koriander

Sådan gør du

  • Pisk limesaft, soja, sesamolie, salt og peber sammen. Vend kyllingen godt rundt i marinaden, og lad det stå og trække lidt.
  • Snit kålen fint, riv guleroden, og skær peberfrugt, agurk og forårsløg i passende størrelser. Skræl citrusfrugterne, og skær dem i både.
  • Anret alt det grønne på et par tallerkner.
  • Pisk alle ingredienser til dressingen sammen.
  • Steg kyllingen, og hak peanuts og koriander groft.
  • Skær kylling i skiver, og anret ved siden af salaten, hæld dressingen på, og drys med peanuts og koriander. Voila!