Mexikanske tacos med grillet laks

15 minutter
514 kcal

Lad dig inspirere af det mexicanske køkken og spis dig mæt og glad i tacos med grillet laks.

Tallerken med tacos og grønt

VELBEKOMME – eller skulle vi sige ¡Buen provecho

© wichmann+bendtsen

Tacos med grillet laks

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 Pers.

  • 2 laksestykker, ca. 250 g
  • 200 g rødkål
  • 1 avocado
  • 4 bløde tacos
  • 1 håndfuld koriander, frisk
  • 2 spsk. cremefraiche
  • Ristede løg, alternativt ristede solsikkekerner
  • 1 lime, saften

Sådan laver du tacos

  • Steg laksestykkerne på en grillpande. Undlad fedtstof.
  • Mens fisken steger, snittes rødkålen i tynde strimler, og avocadoen i skiver.
  • Lun tacos i ovnen i 3 min. ved 200 gr.
  • Anret de lune tacos med laks, rødkål, avocado, cremefraiche, koriander og lidt sprøde, ristede løg på toppen. Dryp med lidt limesaft, og servér.

LÆS OGSÅ: Derfor er laks en superfood