Sunde opskrifter Aftensmad Mexikanske... Mexikanske tacos med grillet laks 15 minutter 514 kcal Lad dig inspirere af det mexicanske køkken og spis dig mæt og glad i tacos med grillet laks. Af Augusta Sørensen 31. oktober 2017 VELBEKOMME – eller skulle vi sige ¡Buen provecho © wichmann+bendtsen Tacos med grillet laks Ingredienser Sådan gør du Fakta Føj til favoritter Fjern fra favoritter Undgå at skærmen slukker Ingredienser 2 Pers. 2 laksestykker, ca. 250 g 200 g rødkål 1 avocado 4 bløde tacos 1 håndfuld koriander, frisk 2 spsk. cremefraiche Ristede løg, alternativt ristede solsikkekerner 1 lime, saften Sådan laver du tacos Steg laksestykkerne på en grillpande. Undlad fedtstof. Mens fisken steger, snittes rødkålen i tynde strimler, og avocadoen i skiver. Lun tacos i ovnen i 3 min. ved 200 gr. Anret de lune tacos med laks, rødkål, avocado, cremefraiche, koriander og lidt sprøde, ristede løg på toppen. Dryp med lidt limesaft, og servér. LÆS OGSÅ: Derfor er laks en superfood FiskLaksAvocado