Tallerken med tacos og grønt

Velbekomme - eller skulle vi sige ¡Buen provecho

© wichmann+bendtsen

Mexikanske tacos med grillet laks

Lad dig inspirere af det mexicanske køkken og spis dig mæt og glad i tacos med grillet laks.

31. oktober 2017 af Augusta Sørensen

Tacos med grillet laks

2 personer

TIDSFORBRUG

Forberedelsestid: 5 minutter

Tilberedningstid: 10 minutter

Tid i alt: 15 minutter

INGREDIENSER

2 laksestykker, ca. 250 g

200 g rødkål

1 avocado

4 bløde tacos

1 håndfuld koriander, frisk

2 spsk. cremefraiche

Ristede løg, alternativt ristede solsikkekerner

1 lime, saften

Sådan laver du tacos

  • Steg laksestykkerne på en grillpande. Undlad fedtstof.
  • Mens fisken steger, snittes rødkålen i tynde strimler, og avocadoen i skiver.
  • Lun tacos i ovnen i 3 min. ved 200 gr.
  • Anret de lune tacos med laks, rødkål, avocado, cremefraiche, koriander og lidt sprøde, ristede løg på toppen. Dryp med lidt limesaft, og servér.

LÆS OGSÅ: Derfor er laks en superfood

Næringsindhold pr. person:

Energi: 514 kcal

Protein: 28,1 g

Fedt: 32,7 g

Kulhydrat: 31,3 g

Kostfibre: 7 g

Sunde ambitioner for 2021? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

Hvad er din vigtigste grund til at træne?

I FORM anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: