Mexikanske tacos med grillet laks

15 minutter
514 kcal

Lad dig inspirere af det mexicanske køkken og spis dig mæt og glad i tacos med grillet laks.

Tallerken med tacos og grønt

Velbekomme - eller skulle vi sige ¡Buen provecho

© wichmann+bendtsen

Tacos med grillet laks

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 Pers.

  • 2 laksestykker, ca. 250 g
  • 200 g rødkål
  • 1 avocado
  • 4 bløde tacos
  • 1 håndfuld koriander, frisk
  • 2 spsk. cremefraiche
  • Ristede løg, alternativt ristede solsikkekerner
  • 1 lime, saften

Sådan laver du tacos

  • Steg laksestykkerne på en grillpande. Undlad fedtstof.

  • Mens fisken steger, snittes rødkålen i tynde strimler, og avocadoen i skiver.

  • Lun tacos i ovnen i 3 min. ved 200 gr.

  • Anret de lune tacos med laks, rødkål, avocado, cremefraiche, koriander og lidt sprøde, ristede løg på toppen. Dryp med lidt limesaft, og servér.

LÆS OGSÅ: Derfor er laks en superfood


Nu er det blevet lettere at leve sundt!

I FORMs vigtigste mission er at gøre sundheden overskuelig. Derfor har vi lavet et nyt online univers, hvor du får viden og værktøjer, der motiverer til at leve sundt året rundt. Som abonnent får du adgang til både site og app:
Læs mere om det nye I FORM

  • Videotræninger mellem 10 og 30 min.
  • Adgang til 1000+ sunde opskrifter
  • Mail med ny sund madplan hver uge
  • Gem favoritindhold – og find det let igen

Lige nu: Prøv 30 dage gratis


Newsletter background