Sunde opskrifter Aftensmad Mexi-bowl Mexi-bowl 30 minutter 467 kcal Er du også vild med det mexicanske køkken? Så vil denne skønne mexi-bowl med spicy kylling, tomatsalsa og guacamole tage dig til varmere himmelstrøg. Af Signe Moesby Leth 22. januar 2019 Mexi-bowl med spicy kylling, tomatsalsa og guacamole Ingredienser Sådan gør du Fakta Føj til favoritter Fjern fra favoritter Undgå at skærmen slukker Ingredienser 2 Pers. 1 lille chili ½ peberfrugt 8 cherrytomater 100 g salatmix 75 g majs fra dåse 75 g sorte bønner fra dåse 25 g tortillachips 1 håndfuld koriander 1 lime til servering Spicy kylling: 1 spsk. olivenolie 1 spsk. limesaft ½ tsk. paprika ½ tsk. chilipulver ½ tsk. spidskommen tsk. havsalt Sort peber, friskkværnet 150 g kyllingefilet Tomatsalsa: 2 tomater ½ peberfrugt ½ rødløg 1 fed hvidløg 2 spsk. koriander ½ lime, saften Havsalt Sort peber, friskkværnet Guacamole ½ avocado ½ lime, saften Havsalt Sort peber, friskkværnet Sådan laver du mexi-bowl Rør ingredienserne til kyllingen til en marinade. Kom kylling i, og sæt på køl i 30 min. Lav salsaen: Finhak ingredienserne, og rør dem sammen. Lav guacamolen: Mos avocado med lime, salt og peber. Skær chili og peberfrugt i ringe, og tomater i halve. Steg kyllingen på en pande, og skær den i skiver. Kom salatmix i to skåle. Top med kylling, salsa, guacamole, chili, peberfrugt, tomater, majs, bønner, chips og koriander. Servér lime til. Næringsindhold pr. person: TomatPeberfrugtKyllingBønnerAvocado