Mexi-bowl

30 minutter
467 kcal

Er du også vild med det mexicanske køkken? Så vil denne skønne mexi-bowl med spicy kylling, tomatsalsa og guacamole tage dig til varmere himmelstrøg.

Mexi-bowl

Mexi-bowl med spicy kylling, tomatsalsa og guacamole

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 Pers.

  • 1 lille chili
  • ½ peberfrugt
  • 8 cherrytomater
  • 100 g salatmix
  • 75 g majs fra dåse
  • 75 g sorte bønner fra dåse
  • 25 g tortillachips
  • 1 håndfuld koriander
  • 1 lime til servering

Spicy kylling:

  • 1 spsk. olivenolie
  • 1 spsk. limesaft
  • ½ tsk. paprika
  • ½ tsk. chilipulver
  • ½ tsk. spidskommen
  • tsk. havsalt
  • Sort peber, friskkværnet
  • 150 g kyllingefilet

Tomatsalsa:

  • 2 tomater
  • ½ peberfrugt
  • ½ rødløg
  • 1 fed hvidløg
  • 2 spsk. koriander
  • ½ lime, saften
  • Havsalt
  • Sort peber, friskkværnet

Guacamole

  • ½ avocado
  • ½ lime, saften
  • Havsalt
  • Sort peber, friskkværnet

Sådan laver du mexi-bowl

  • Rør ingredienserne til kyllingen til en marinade. Kom kylling i, og sæt på køl i 30 min.
  • Lav salsaen: Finhak ingredienserne, og rør dem sammen.
  • Lav guacamolen: Mos avocado med lime, salt og peber.
  • Skær chili og peberfrugt i ringe, og tomater i halve.
  • Steg kyllingen på en pande, og skær den i skiver.
  • Kom salatmix i to skåle. Top med kylling, salsa, guacamole, chili, peberfrugt, tomater, majs, bønner, chips og koriander. Servér lime til.

Næringsindhold pr. person: