Pisk ægget. Gem 1 spsk. af ægget til pensling af dejen.
Kom alle de våde ingredienser i en skål, og udblød gæren heri.
Tilsæt salt og herefter mel lidt ad gangen.
Ælt dejen grundigt, og lad den hæve tildækket ved stuetemperatur i 30 min.
Burger:
Form to burgerboller af dejen, og lad dem efterhæve 10 min. på en bageplade. Pensl med æg, og drys med sesamfrø. Bag bollerne ved 200 gr. i ca. 15-20 min.
Rist solsikkekerner på en tør pande.
Ælt kapers og solsikkekerner i det hakkede kød. Form to bøffer, og steg dem på en varm pande.
Lav strimler af agurk med en tyndskræller. Lad strimlerne trække med æbleeddike, salt og peber i en skål i ca. 10 min.
Blend skyr og fetaost med en stavblender. Flæk burgerbollerne, og smør alle flader med cremen.
Saml burgerne med agurkesalat, spirer, rødløg og bøf.