Styrketræning er en supereffektiv måde at sætte forbrændingen og formen i vejret. Vi har samlet de bedste øvelser, effektive styrketræningsprogrammer samt tips til, hvordan du får mere ud af din styrketræning.

Klar til centeret?

Det er slut med at spilde tiden eller føle sig usikker i centeret. Med I FORMs fitnessplan får du alt, hvad du skal bruge for at få en god start, træne effektivt og holde gejsten oppe.

Hvad er et godt styrketræningsprogram?

Opskriften på et godt og effektivt styrketræningsprogram er:

  1. At det styrker og opstrammer hele din krop.
  2. At du kan tilpasse styrketræningsprogrammet til dit niveau.
  3. At det ikke tager for lang tid at lave, så du nemt kan få plads til det i en travl hverdag.
  4. At det passer til de omgivelser, hvor du skal træne.

Alle I FORM’s styrketræningsprogrammer er bygget op efter den opskrift. Det vigtigste er nemlig, at du får dyrket den motion, du drømmer om. Derfor er vores programmer nemme at gå til og vi guider dig hele vejen igennem.

Kvinde der laver armbøjninger
Få styr på øvelsen
Styrketræning – din vej til en stærk og slank krop

Vil du i gang med styrketræning, men er du i tvivl om hvordan? Her på siden har vi samlet de bedste træningsprogrammer til styrketræning. Vi har både styrketræning for begyndere og øvede, træningsprogrammer til fitnesscenteret og styrketræning hjemme i stuen. Vi har styrketræning med fokus på rygøvelser, øvelser der giver flad mave og styrkeøvelser til arme og skuldre. Find også styrketræning til løbere, træningsprogrammer til vægttab, styrketræning med udstyr og over 100 styrketræninger på video.

Den bedste motion er den, du får dyrket – og vi guider dig til at komme godt i gang.

Rigtig god fornøjelse!

Test styrken i dine ben

ER DU STÆRK AF DIN ALDER? Få et fingerpeg om det her.

© iStock
Læs meget mere om styrketræning her