Sunde opskrifter Aftensmad Fuldkornsf... Fuldkornsfladbrød med spicy oksekød, grønt og hvidløgsdressing 30 minutter 580 kcal Er du vild med durum med kebab? Prøv vores lækre og sunde udgave af den populære fastfood. Af Michelle Kristensen 17. august 2021 FULDKORNSFLADBRØD MED SPICY OKSEKØD, GRØNT OG HVIDLØGSDRESSING - et sundt og lækkert alternativ til durum med kebab © wichmann+bendtsen Fuldkornsfladbrød med spicy oksekød, grønt og hvidløgsdressing Ingredienser Sådan gør du Fakta Føj til favoritter Fjern fra favoritter Undgå at skærmen slukker Ingredienser 2 personer 1 løg ½ tsk. stødt koriander ½ tsk. stødt fennikel ½ tsk. stødt spidskommen 1 tsk. peber 1 fed hvidløg 1 nip chiliflager ½ tsk. paprika 1 spsk. ekstra jomfruolivenolie 2 oksebøffer a 150 g 1 dl skyr eller yogurt naturel 1 fed hvidløg Havsalt Sort peber, friskkværnet 2 fuldkornsfladbrød eller pitabrød 1 tomat 1 agurk 1 rødløg Limesaft Evt. lidt frisk koriander Sådan gør du Skær løg i strimler, og bland krydderier og olie i en skål. Lad de to bøffer marinere i lagen med snittet løg i 15 min. Rør en hvidløgsdressing af skyr, 1 fed hvidløg, salt og peber. Skær tomat, agurk og løg i passende stykker. Steg bøffer og løg kort ved kraftig varme, og lad kødet hvile ca. 5 min. Skær kødet i strimler. Varm fladbrødene, og fordel kød, grønt og dressing på disse. Dryp med lime, og anret evt. med koriander, fold sammen, og servér straks. WrapsFuldkornOksekødHvidløg