Fuldkornsfladbrød med spicy oksekød, grønt og hvidløgsdressing

30 minutter
580 kcal

Er du vild med durum med kebab? Prøv vores lækre og sunde udgave af den populære fastfood.

Tallerken med fladbrød, øksekød, tomat, salat, rødløg og dressing

FULDKORNSFLADBRØD MED SPICY OKSEKØD, GRØNT OG HVIDLØGSDRESSING - et sundt og lækkert alternativ til durum med kebab

© wichmann+bendtsen

Fuldkornsfladbrød med spicy oksekød, grønt og hvidløgsdressing

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 personer

  • 1 løg
  • ½ tsk. stødt koriander
  • ½ tsk. stødt fennikel
  • ½ tsk. stødt spidskommen
  • 1 tsk. peber
  • 1 fed hvidløg
  • 1 nip chiliflager
  • ½ tsk. paprika
  • 1 spsk. ekstra jomfruolivenolie
  • 2 oksebøffer a 150 g
  • 1 dl skyr eller yogurt naturel
  • 1 fed hvidløg
  • Havsalt
  • Sort peber, friskkværnet
  • 2 fuldkornsfladbrød eller pitabrød
  • 1 tomat
  • 1 agurk
  • 1 rødløg
  • Limesaft
  • Evt. lidt frisk koriander

Sådan gør du

  • Skær løg i strimler, og bland krydderier og olie i en skål. Lad de to bøffer marinere i lagen med snittet løg i 15 min.
  • Rør en hvidløgsdressing af skyr, 1 fed hvidløg, salt og peber.
  • Skær tomat, agurk og løg i passende stykker.
  • Steg bøffer og løg kort ved kraftig varme, og lad kødet hvile ca. 5 min.
  • Skær kødet i strimler.
  • Varm fladbrødene, og fordel kød, grønt og dressing på disse. Dryp med lime, og anret evt. med koriander, fold sammen, og servér straks.

Nu er det blevet lettere at leve sundt!

I FORMs vigtigste mission er at gøre sundheden overskuelig. Derfor har vi lavet et nyt online univers, hvor du får viden og værktøjer, der motiverer til at leve sundt året rundt. Som abonnent får du adgang til både site og app:
Læs mere om det nye I FORM

  • Videotræninger mellem 10 og 30 min.
  • Adgang til 1000+ sunde opskrifter
  • Mail med ny sund madplan hver uge
  • Gem favoritindhold – og find det let igen

Lige nu: Prøv 30 dage gratis


Newsletter background