På jagt efter lækre, sunde madplaner? Så er du havnet det rigtige sted! Hver uge får du her en ny nem og sund madplan med aftensmads-opskrifter til alle hverdage, samt lidt godt til weekenden. Alle opskrifter tager højst 30 minutter at tilberede og rummer max 650 kcal. Og så byder alle måltider på masser af sunde, lækre råvarer. Velbekomme!

Ugens madplan

Hver uge disker vi op med en ny sund madplan med lækre opskrifter og sunde råvarer i sæson. Tjek ugens madplan her.

Næste uges madplan

Du kan altid se næste uges sunde madplan her. Så har du mulighed for at forberede dine indkøb og tjekke, hvilke lækre opskrifter du kan glæde dig til.

Det får du ud af I FORMs sunde madplaner

Hvis du gerne vil spise sundt og varieret og samtidig ikke bruge oceaner at tid i køkkenet, så er I FORMs madplaner noget for dig. Men vores madplaner får du 5 aftensmads-opskrifter til alle hverdage, som alle opfylder I FORMs madplans-principper.

Principperne bag I FORMs sunde madplaner

  • Max 30 min – vi gør det let at leve sundt. Det tager højst en halv time fra du går i gang med opskrifterne til du kan servere måltidet.
  • Max 650 kcal – opskrifterne rummer nok kalorier til, at du bliver mæt og får tanket op med energi og sunde næringsstoffer. Men også tilpas få kalorier til at du kan holde en sund vægt.
  • Ugentlig ret med fisk eller skaldyr – Fisk og skaldyr er guf for din sundhed. Derfor er minimum én opskrift om ugen i I FORMs madplan med fisk eller skaldyr.
  • Ugentlig vegetar-opskrift – det gavner både klima og sundhed at skrue op for mængden af grøntsager og bælgfrugter. Derfor er der minimum én og nogle gange flere grønne retter i vores madplaner.
  • Sunde råvarer – masser af grøntsager, fuldkorn, sunde fedtstoffer, fisk, skaldyr og magert kød bliver mikset til lækre måltider i vores madplaner. Samtidig bestræber vi os på at bruge råvarer i sæson.

Ud over de 5 ugentlige aftensmads-opskrifter får du også en bonus-opskrift til weekenden i vores madplaner. Weekend-retten er stadig sund, men vi skeler ikke helt så meget til tid og kalorier. Her må det godt tage lidt længere tid og måske byde på lidt flere kalorier. Med madplanens bonus-ret kan du fx glæde dig til gode morgenboller, en simreret, hjemmelavet is med masser af bær eller måske en lækker kage.

Velbekomme!

Newsletter background
Alle sunde madplaner fra I FORM
Side 1 / 3