Tortillaer med rejer, avocado, appelsin og tomat

25 minutter
504 kcal

Som en stor, fed appelsin i turbanen lander de i vores køkkener og fylder os med solskin og himmelsk smag. Vi har tilføjet citrusfrugt til tortillaer med rejer, og lover en fantastisk smagsoplevelse.

Tortillaer med rejer, avocado, appelsin og tomat

REJER ER OGSÅ LÆKKERT I TORTILLA – prøv selv!

© wichmann+bendtsen

Tortillaer med rejer, avocado, appelsin og tomat

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 personer

  • 125 g rejer, optøet fra frost
  • 4 lime, saften
  • 1 tomat
  • ¼ agurk
  • 1 avocado
  • 1 appelsin
  • 1 jalapeno, frisk eller tilsvarende mængde fra glas
  • ½ rødløg
  • 1 håndfuld koriander
  • Havsalt
  • Sort peber, friskkværnet

Til servering:

  • 8 små fuldkornstortillaer
  • Frisk koriander
  • Limesaft

Sådan gør du

  • Kom rejer og limesaft i en skål, og vend rejerne godt rundt. Dæk skålen til, og sæt på køl.
  • Skær tomat, agurk, avocado og appelsin i små tern, og skær rødløg og jalapeno i meget små tern. Hak koriander groft.
  • Hæld limesaften fra rejerne, og vend dem sammen med de snittede grøntsager, koriander, salt og peber.
  • Lun tortillaer i ovnen, og servér med rejer, frisk koriander og limesaft.

TIP! Citrussaft kan nedbryde proteiner i fisk og skaldyr, så i denne forret fungerer limesaften ikke kun som smagsgiver, men tilbereder også rejerne.