Sund one pot pasta

30 minutter
596 kcal

Du behøver kun en enkelt gryde for at fremstille denne sunde one pot pasta med kylling. Så er der serveret!

Yhden kattilan kanapasta

TERVEELLINEN YHDEN PANNUN PASTA – Yhden pannun pastaan on helppo upottaa edellispäivän jämiä.

© wichmann+bendtsen

Sund hjemmelavet one pot pasta pasta med kylling

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 personer

  • ½ spsk. ekstra jomfruolivenolie
  • 225 g kyllingebrystfilet
  • ½ løg
  • 100 g champignon
  • 1 fed hvidløg
  • ½ tsk. havsalt
  • ¼ dl kyllingebouillon
  • ½ dl madlavningsfløde
  • 125 g fuldkornspasta
  • 50 g basilikumpesto
  • 12 g parmesan
  • 62 g babyspinat
  • ½ bundt frisk basilikum
  • Sort peber, friskkværnet

Sådan gør du

  • Put olie, kylling og finthakket løg i en gryde, og svits i 5 min. ved medium varme, til kyllingen har fået farve.
  • Tilsæt fintsnittet champignon og hvidløg samt salt, bouillon, fløde, pasta og revet parmesan. Lad simre under låg i 15-20 min., til væden er kogt ind og pastaen er færdig. Rør rundt undervejs.
  • Rør spinat i retten lige før servering. Servér med grofthakket basilikum og friskkværnet peber.

TIP Servér retten med det samme og gerne med en grøn salat som sidevogn.

TIP Er dine unger ikke til spinat, så skift ud med revet squash. Det smager ikke så kraftigt og er let at skjule.