Sunde opskrifter Aftensmad Kylling på... Kylling på sød kartoffelmos 25 minutter 438 kcal Får du nok proteiner? Ellers prøv denne fantastiske ret - den er supersund og tager ingen tid at lave! Af Anne Larsen og Martin Kreutzer 10. januar 2017 Kylling på sød kartoffelmos Ingredienser Sådan gør du Fakta Føj til favoritter Fjern fra favoritter Undgå at skærmen slukker Ingredienser 2 Pers. 2 kyllingebryst* 300 g sød kartoffel citronsaft rapsolie timian 200 g aspargesbroccoli eller almindelig broccoli Sådan laver du kylling på sød kartoffelmos, Max. 30 minutter Gnid 1 kyllingebryst med ekstra jomfruolivenolie. Grill eller steg 1 kyllingebryst og krydr bagefter med salt og peber. Grill: Grill udendørs på grill. Ca. 10 minutter på hver side. Stegning: Steges på pande ca. 10 minutter på hver side, først 1-2 minutter på hver side ved høj varme, derefter steges der videre ved middelvarme. Kog 150 g sød kartoffel i tern møre i bouillon. Dræn, og blend med citronsaft, 1 spsk. rapsolie og en smule kogevand. Anret, drys med timian, og servér 100 g dampede aspargesbroccoli/broccoli til. BroccoliKylling