Kære læser

De råd og vejledninger, du finder her på siten er af generel karakter og tager derfor ikke højde for de særlige helbredsmæssige forhold, der måtte være hos den enkelte læser. Det er vigtigt at understrege, at de informationer, du finder på IFORM.dk, under ingen omstændigheder må erstatte professionel, lægefaglig rådgivning. Nærer du den mindste tvivl om, hvorvidt f.eks. en slankekur eller et motionsprogram kan have negative helbredsmæssige konsekvenser for dig, så spørg din læge, inden du går i gang. IFORM.dk påtager sig intet ansvar for eventuelle gener eller helbredsproblemer, som måtte opstå i forbindelse med den enkelte læsers udførelse af f.eks. motionsprogrammer, slankekure, kostomlægninger gennemført på basis af informationer, som er tilvejebragt her på siten.

Eksterne links

Vi gør opmærksom på, at siten IFORM.dk indeholder links til sider, som ikke drives af Bonnier Publications International AS, og som vi derfor ikke kan påtage os noget ansvar for indholdet af.

Ophavsret

Alle rettigheder, herunder ophavsrettigheder, til materiale og information på IFORM.dk tilhører alene Bonnier Publications International AS - også indlæg sendt til sitens debatforum eller spørgsmål stillet til siten. Privat brug af materialet er tilladt uden forudgående godkendelse - al anden brug af materialet kræver godkendelse af:

I FORM 
Strandboulevarden 130
2100 København Ø
Tlf: +45 39 17 20 00
E-mail: [email protected]

Sunde ambitioner for 2018? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

I FORM anbefaler