Quinoa-skål med kylling, avocado og tomat

30 minutter
567 kcal

Salat med quinoa, kylling, avocado og tomat, der er fyldt med proteiner - en optimal følgesvend til din træning.

Skål med quinoa, avocado, kylling og tomat

Quinoa-bowl med kylling, avocado og tomat

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 personer

  • 1 spsk. akaciehonning
  • 1 tsk. dijonsennep
  • 1 fed hvidløg
  • ½ tsk. paprika
  • ½ tsk. havsalt
  • Sort peber, friskkværnet
  • 2 kyllingebrystfileter
  • 1 dl quinoa
  • 125 g spinat
  • 100 g asparges
  • 10 cherrytomater
  • 1 avocado
  • 1 lime, saften
  • 1 håndfuld koriander

Ingefærdressing:

  • 20 g ingefær
  • 2 spsk. olivenolie
  • 2 spsk. sesamolie
  • 2 spsk. akaciehonning
  • 1 lime, saften
  • Havsalt
  • Sort peber, friskkværnet

Sådan gør du

  • Rør honning, sennep, presset hvidløg, paprika, salt og peber sammen i en skål. Kom kyllingefileter i, og vend dem i marinaden.
  • Kog quinoa efter emballagens anvisning.
  • Steg kyllingefileterne på en pande ved medium varme, til de er gennemstegte. Skær dem derefter i skiver.
  • Fordel spinat og kogt quinoa i to skåle. Blanchér asparges let, del dem på langs, og fordel også dem i de to skåle.
  • Top med tomatbåde, avocadoskiver, limesaft, grofthakket koriander og kylling.
  • Hak ingefæren ultrafint, og rør den sammen med de øvrige ingredienser til ingefærdressingen. Dryp 1 spsk. ud over hver skål.

Avocado – se hvor meget du kan spise af den fede frugt