Sunde opskrifter Aftensmad Pita med s... Pita med shawarma, salat og cremefraichedressing 30 minutter 485 kcal Hyggelig og hurtig aftensmad, der hitter hos både store og små. Og så er det faktisk overraskende sundt! Af Maria Christensen 15. juni 2023 PITA – du kan også bruge fladbrød og lave en lækker rullekebab. © wichmann+bendtsen Pita med shawarma, salat og cremefraichedressing Ingredienser Sådan gør du Fakta Føj til favoritter Fjern fra favoritter Undgå at skærmen slukker Ingredienser 2 PERSONER ½ icebergsalat 1 store tomater ½ agurk 2 pitabrød Shawarma 1 fed hvidløg 200 g oksekødsstrimler 1½ spsk. ekstra jomfruolivenolie ¼ tsk. kanel ½ tsk. koriander ¾ tsk. spidskommen ½ tsk. havsalt sort peber, friskkværnet Cremefraichedressing 1 spsk. purløg ¾ dl cremefraiche, 5 % ¼ tsk. flydende honning ¼ tsk. dijonsennep lidt citronsaft havsalt sort peber, friskkværnet Sådan gør du Pres hvidløg, og vend i oksekødsstrimlerne sammen med olie og krydderier. Steg strimlerne ved høj varme i ca. 5 min. Snit salat fint, og skær tomater og agurk i tynde skiver. Snit purløg fint, og rør sammen med de øvrige ingredienser til dressingen. Smag til med citronsaft, salt og peber. Fyld pitabrødene med kød, grønt og dressing. Find den lækreste opskrift på hjemmebagte pitabrød her: Pitabrød med fuldkorn TIP Oksekødet bliver kun bedre, hvis det marineres nogle timer. OksekødTomatAgurkSalat