Spinatsuppe med kylling

30 minutter
262 kcal

Spinatsuppen kræver få og basale ingredienser, så den egner sig perfekt til de travle dage. Server evt. suppen med en skive rugbrød, og på kun 30 minutter har du et sundt og varmt måltid klar.

Grøn spinatsuppe

Spinatsuppe med kylling

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 Pers.

  • 200 g kyllingefilet
  • 300 g spinat
  • 8 dl kyllingebouillon eller grøntsagsbouillon
  • 2 tsk. ekstra jomfruolivenolie
  • 2 tsk. rapsolie, koldpresset
  • Havsalt
  • Sort peber, friskkværnet

Tilbehør

  • 2 skiv. fuldkornsrugbrød

Sådan gør du

  • Kog kyllingefileterne i 20-25 min., og skær dem i strimler eller tern.

  • Giv spinat et hurtigt opkog i bouillon, og blend med olivenolie og rapsolie.

  • Smag suppen til med salt og peber, og tilsæt kylling.

  • Servér evt. ristet rugbrød til.


Newsletter background