Sunde opskrifter Aftensmad Spinatsupp... Spinatsuppe med kylling 30 minutter 262 kcal Spinatsuppen kræver få og basale ingredienser, så den egner sig perfekt til de travle dage. Server evt. suppen med en skive rugbrød, og på kun 30 minutter har du et sundt og varmt måltid klar. Af Anne Larsen 17. september 2019 Spinatsuppe med kylling Ingredienser Sådan gør du Fakta Føj til favoritter Fjern fra favoritter Undgå at skærmen slukker Ingredienser 2 Pers. 200 g kyllingefilet 300 g spinat 8 dl kyllingebouillon eller grøntsagsbouillon 2 tsk. ekstra jomfruolivenolie 2 tsk. rapsolie, koldpresset Havsalt Sort peber, friskkværnet Tilbehør 2 skiv. fuldkornsrugbrød Sådan gør du Kog kyllingefileterne i 20-25 min., og skær dem i strimler eller tern. Giv spinat et hurtigt opkog i bouillon, og blend med olivenolie og rapsolie. Smag suppen til med salt og peber, og tilsæt kylling. Servér evt. ristet rugbrød til. SuppeSpinatKylling