Tacos med salat af majs, kylling og avocado

30 minutter
537 kcal

Forkæl dig selv med en varm favorit fra det latinamerikanske køkken. Giv dig i kast med disse skønne tacos med majs, kylling og avocado.

Tacos med salat af majs, kylling og avocado

FYLD DINE TACOS MED LÆKKERIER – til et alletiders aftensmåltid!

© wichmann+bendtsen

Tacos med salat af majs, kylling og avocado

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 personer

  • ½ spsk. ekstra jomfruolivenolie
  • 1 kyllingebrystfileter
  • ½ frisk jalapenochili
  • ½ rødløg
  • ½ avocado
  • ½ bundt koriander
  • 37 g grønkål
  • ½ fed hvidløg
  • 100 g majs
  • 37 g fetaost
  • 1½ spsk. skyr
  • 1 spsk. mayonnaise
  • ½ lime, saften
  • ½ tsk. paprika
  • ½ tsk. knust chili
  • Salt og peber
  • 6 små majstortillaer

Sådan gør du

  • Put olie på en pande, og steg kyllingen, til den er gennemstegt. Brug to gafler til at strimle kødet.
  • Hak chili, rødløg, avocado, koriander, grønkål og hvidløg fint. Rør sammen med majs, smuldret feta, skyr, mayonnaise, limesaft og krydderier.
  • Vend kyllingestrimlerne i blandingen.
  • Lun majstortillaer på en pande ved lav varme i et halvt minuts tid på hver side.
  • Servér kyllingesalaten i de små lune tortillaer.

TIP! Erstat evt. tortillaer med spidskålsblade, hvis du vil spare på kalorierne.

TIP! Du kan bruge cremefraiche som erstatning for skyr. Det får blot kalorie- indholdet til at stige.