Salat med linser og grønkålschips

30 minutter
375 kcal

Linser kan godt være en kedelig fornøjelse, særligt for øjet. Men i denne salat med linser er der smæk på farverne og smagen med rucola, bagt græskar og grapefrugt.

Salat med linser og grønkålschips

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 personer

  • ½ lille hokkaidogræskar, 300 g
  • 1 dl grønne linser
  • ½ rødløg
  • 1 bolsjebede
  • 2 håndfuld rucola
  • ½ rød grape
  • Kerner fra ½ granatæble

Grønkålschips

  • 3 store stilke grønkål
  • 2 tsk. olivenolie
  • 1 tsk. salt

Tahin-dressing

  • 2 spsk. tahin
  • Saft fra 1 lime
  • 1 tsk. agavesirup
  • 1 spsk. sojasauce
  • 1 spsk. vand
  • Evt. lidt chili

Sådan laver du linsesalat

  • Fjern stilken fra grønkålen, og vend bladene med olie og salt.

  • Bag dem i ovnen ved 150 grader i ca. 20 min.

  • Rør ingredienserne til dressingen sammen.

  • Kog linserne som beskrevet på emballagen, og lad dem derefter køle af.

  • Skær imens de øvrige grønsager, som du ønsker. Fjern gerne hinderne fra grapestykkerne.

  • Arranger det hele i 2 skåle, og læg til sidst, lige inden servering, de sprøde grønkålschips på.

  • Hæld tahin-dressingen ud over.


Sund hele sommeren med I FORM!

I FORMs vigtigste mission er at gøre sundheden overskuelig. I vores online univers får du viden og værktøjer, der gør det let at leve sundt. Som abonnent får du adgang til både site og app.
Læs mere om I FORM digital

  • Videotræninger mellem 10 og 30 min.
  • Løbeprogrammer med lydguide
  • Adgang til 1000+ sunde opskrifter
  • Mail med ny sund madplan hver uge

Lige nu har vi et særtilbud, hvor du kan bruge I FORM hele sommeren for kun 49,-

TILBUD: Få 3 måneder for 49 kr.

Newsletter background