Sunde opskrifter Aftensmad Salat med ... Salat med linser og grønkålschips 30 minutter 375 kcal Linser kan godt være en kedelig fornøjelse, særligt for øjet. Men i denne salat med linser er der smæk på farverne og smagen med rucola, bagt græskar og grapefrugt. Af I FORM-redaktionen 6. december 2015 Salat med linser og grønkålschips Ingredienser Sådan gør du Fakta Føj til favoritter Fjern fra favoritter Undgå at skærmen slukker Ingredienser 2 personer ½ lille hokkaidogræskar, 300 g 1 dl grønne linser ½ rødløg 1 bolsjebede 2 håndfuld rucola ½ rød grape Kerner fra ½ granatæble Grønkålschips 3 store stilke grønkål 2 tsk. olivenolie 1 tsk. salt Tahin-dressing 2 spsk. tahin Saft fra 1 lime 1 tsk. agavesirup 1 spsk. sojasauce 1 spsk. vand Evt. lidt chili Sådan laver du linsesalat Fjern stilken fra grønkålen, og vend bladene med olie og salt. Bag dem i ovnen ved 150 grader i ca. 20 min. Rør ingredienserne til dressingen sammen. Kog linserne som beskrevet på emballagen, og lad dem derefter køle af. Skær imens de øvrige grønsager, som du ønsker. Fjern gerne hinderne fra grapestykkerne. Arranger det hele i 2 skåle, og læg til sidst, lige inden servering, de sprøde grønkålschips på. Hæld tahin-dressingen ud over. SalatRucolaLinserGrønkålGræskar