Marinerede kyllingespyd i airfryer

25 minutter
96 kcal

Opskrift på lækre sprøde kyllingespyd i airfryer. Du kan også sætte stykker af peberfrugt eller løg på spydene.

Kyllingespyd i airfryer

SPYD – Voila – sprød og lækker kylling på kun 10 minutter i airfryeren.

© wichmann+bendtsen

Marinerede kyllingespyd i airfryer

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 styk

  • 140 g kyllingebryst
  • ½ tsk. paprika
  • ½ tsk. karry
  • ¼ tsk. spidskommen
  • ¼ tsk. havsalt
  • Sort peber, friskkværnet
  • 1 tsk. ekstra jomfruolivenolie
  • 2 spyd

Sådan gør du

  • Skær tynde skiver af kyllingen på langs af brystet.
  • Bland med krydderier og olie.
  • Kom kyllingen på spyd. Buk hvert stykke kød på spyddet flere gange. Læg i airfryeren, og giv dem 10 min. ved 180 gr.

TIP Læg spyddene i et enkelt lag i fryeren, så du er sikker på et sprødt og godt resultat.