Skandinavisk bowl

4 timer
434 kcal

Fiskedag? Så server en farverig og smagfuld bowl med rejer og syltede rødløg. Velbekomme.

Skandinavisk bowl

Skandinavisk bowl med rejer og syltede rødløg

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 Pers.

  • 150 g perlespelt, kogt vægt
  • 2 skiver rugbrød, tynde
  • ¼ spidskål
  • ½ rødbede, gerne bolsjebeder
  • 100 g spinat, frisk
  • 200 g rejer
  • 100 g hytteost, mager
  • ½ citron, saften
  • 2 spsk. purløg

Lynsyltede rødløg:

  • 2 rødløg
  • 1 dl æblecidereddike
  • 1 dl vand
  • 1 spsk. honning
  • ½ tsk. havsalt

Cashew-krydderurtedip:

  • 2 dl usaltede cashewnødder
  • 2 håndfuld krydderurter, fx purløg, persille og basilikum
  • 2 fed hvidløg
  • 2 tsk. æblecidereddike
  • ½ citron, saften
  • ½ dl vand
  • tsk. havsalt
  • Sort peber, friskkværnet

Sådan laver du skandinavisk bowl

  • Sæt cashewnødderne til dippen i blød i en skål vand i mindst 2 timer.

  • Skær løgene til de syltede rødløg i strimler. Kog de øvrige ingredienser i et par min. Hæld væsken over løgene, og lad trække i mindst 2-3 timer.

  • Hæld vandet fra cashewnødderne, og blend dem med de øvrige dipingredienser.

  • Kogt perlespelt efter anvisningen på pakken.

  • Rist rugbrødet, og skær det ud til trekantede rugchips.

  • Snit spidskål i fine strimler, og rødbede i tynde skiver.

  • Kom spinat i to skåle. Top med spelt, rugchips, kål, rødbede, rejer, hytteost samt 1 spsk. syltede rødløg og 1 spsk. cashewdip pr. skål. Dryp rejerne med citron. Drys med purløg.


Sund hele sommeren med I FORM!

I FORMs vigtigste mission er at gøre sundheden overskuelig. I vores online univers får du viden og værktøjer, der gør det let at leve sundt. Som abonnent får du adgang til både site og app.
Læs mere om I FORM digital

  • Videotræninger mellem 10 og 30 min.
  • Løbeprogrammer med lydguide
  • Adgang til 1000+ sunde opskrifter
  • Mail med ny sund madplan hver uge

Lige nu har vi et særtilbud, hvor du kan bruge I FORM hele sommeren for kun 49,-

TILBUD: Få 3 måneder for 49 kr.

Newsletter background