Sunde opskrifter Aftensmad Spinatsupp... Spinatsuppe med lammekød 30 minutter 436 kcal Grøn suppe med masse af spinat og sød kartoffel. Server den sammen med krydrede lammesteaks. Af Michelle Kristensen 23. marts 2016 Spinatsuppe med kryderede lam Ingredienser Sådan gør du Fakta Føj til favoritter Fjern fra favoritter Undgå at skærmen slukker Ingredienser 2 Pers. Suppe 125 g spinat ½ sød kartoffel ½ løg 1 spsk. olivenolie 250 ml vand 1 tsk. grønsagsbouillon ½ dl frisk timian ½ avocado ¼ tsk. salt Lam 2 lammesteaks 1 tsk. olivenolie Saft og skal fra ½ appelsin 1 tsk. tørret koriander 1 tsk. oregano 1 tsk. spidskommen ¼ tsk. kardemomme Havsalt og kværnet peber Saft og skal fra ½ appelsin Topping 1 tynd skive groft rugbrød 2 spsk. skyr 1 spsk. frisk mynte (kan undlades) 1 håndfuld spirer (kan evt. udelades) Sådan laver du spinatsuppe med lam Gnub lammekødet ind i krydderier. Hæld appelsinsaft og -skal over. Lad kødet stå og trække. Rist rugbrødet i ovnen ved 200 graderi ca. 10 min. Skær løget i tern, og steg i olivenolie i 3 min. Skræl den halve søde kartoffel, skær den i mindre stykker og steg dem med i 1 min. Kom vand, bouillon, avocado og spinat ned i gryden, og lad blandingen koge op. Tilsæt krydderier. Blend med en stavblender til en cremet konsistens. Lynsteg lammet på en pande i olie i 3-4 min. på hver side. Server suppen med skiver af lammekødet i suppen. Drys rugbrød, skyr og mynte samt spirer over. Søde kartoflerAvocadoRugbrødLamSuppeSpinat