Spinatsuppe med lammekød
Grøn suppe med masse af spinat og sød kartoffel. Server den sammen med krydrede lammesteaks.
Grøn suppe med masse af spinat og sød kartoffel. Server den sammen med krydrede lammesteaks.
Gnub lammekødet ind i krydderier. Hæld appelsinsaft og -skal over. Lad kødet stå og trække.
Rist rugbrødet i ovnen ved 200 graderi ca. 10 min.
Skær løget i tern, og steg i olivenolie i 3 min. Skræl den halve søde kartoffel, skær den i mindre stykker og steg dem med i 1 min.
Kom vand, bouillon, avocado og spinat ned i gryden, og lad blandingen koge op. Tilsæt krydderier.
Blend med en stavblender til en cremet konsistens.
Lynsteg lammet på en pande i olie i 3-4 min. på hver side.
Server suppen med skiver af lammekødet i suppen.
Drys rugbrød, skyr og mynte samt spirer over.