Spaghetti med linse-bolognese og squash

20 minutter
593 kcal

Spice din spaghetti bolognese op med massere af grøntsager, ved at skifte kødet ud med linser og bland spaghettien med squash. En sund, nem, hurtig og kødfri ret, der bliver et sikkert hit!

Spaghetti med linse bolognese og squash

AFTENSMAD PÅ KUN 20 MINUTTER – prøv vores spaghetti med linse-bolognese og squash.

© wichmann+bendtsen

Spaghetti med linse-bolognese og squash

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 personer

  • 1 lille løg
  • 3 fed hvidløg
  • ½ tsk. olie til stegning
  • 1½ dl røde linser
  • 1 ds. hakkede tomater
  • 6 dl vand
  • ½ bouillonterning
  • 4 spsk. tomatpuré
  • 1 tsk. tørret timian
  • 2 tsk. tørret oregano
  • 1 tsk. havsalt
  • Sort peber, friskkværnet

Tilbehør:

  • 200 g squash
  • 1½ dl kogt fuldkornsspaghetti, 80 g rå vægt
  • 1 dl revet parmesan
  • Frisk basilikum
  • Cherrytomater

Sådan gør du

  • Pil og hak løg og hvidløg fint. Svits i olien i en varm gryde.
  • Tilsæt linser, hakkede tomater, vand, bouillon, tomatpuré og krydderier. Lad simre ca. 15 min. under låg.
  • Kog spaghettien og skær squash med en spiralizer.
  • Bland spaghetti og squash. Anret på en tallerken med bolognese, parmesan og frisk basilikum på toppen.

Tip! Lav gerne dobbeltportion, og frys resten ned. Så har du nem mad til en anden dag.

Tip! Skal retten være vegansk, kan du droppe parmesanen og evt. tilsætte gærflager til sovsen i stedet.