Blomkålswrap med laks

20 minutter
417 kcal

Her er en wrap uden gluten og fyldt med sunde lækkerier. Velbekomme!

Wrap med med grønt på tallerken

NEM OG SUND AFTENSMAD – hjemmelavede æggewraps med laks og to gange kål.

© Jakob Helbig

Blomkålswrap med laks

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 person

  • 180 g røget laks
  • 2 citron
  • 2 dl finthakket blomkål
  • 4 æg
  • banan
  • Salt og peber
  • 2 tsk. kokosolie
  • 4 spsk. mandelmælk
  • 2 dl finthakket rødkål
  • 2 lille agurk
  • 4 spsk. skyr, 0,2 %
  • 2 tsk. wasabipasta

Sådan laver du blomkålswrap med laks

  • Marinér lakseskiverne i citronsaft.

  • Hak blomkålen fint med en kniv, eller giv den en tur i en foodprocessor.

  • Pisk to æg, og tilsæt blomkål, banan, revet citronskal, salt og peber.

  • Steg to pandekager af æggemassen, en ad gangen, på en pande i kokosolie.

  • Rør dressingen sammen.

  • Læg pandekagerne på en tallerken, og smør et lag dressing på hver.

  • Læg laks ovenpå og herefter fintsnittet rødkål og agurk.

  • Rul sammen til to wraps.


Bliv sund og stærk med I FORM!

I FORMs vigtigste mission er at gøre sundheden overskuelig. I vores online univers får du viden og værktøjer, der gør det let at leve sundt. Som abonnent har du fri adgang til både site og app.

På vores site og app får du bl.a.:

  • Over 100 videotræninger på 5 til 40 min.
  • Begyndervenlige løbeprogrammer med lydguide
  • Adgang til 1000+ sunde opskrifter
  • Mail med ny sund madplan – hver uge

Vil du vide mere om I FORM digital? Tjek her!

Newsletter background