Blomkålswrap med laks

20 minutter
417 kcal

Her er en wrap uden gluten og fyldt med sunde lækkerier. Velbekomme!

Wrap med med grønt på tallerken

NEM OG SUND AFTENSMAD – hjemmelavede æggewraps med laks og to gange kål.

© Jakob Helbig

Blomkålswrap med laks

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 person

  • 180 g røget laks
  • 2 citron
  • 2 dl finthakket blomkål
  • 4 æg
  • ½ banan
  • Salt og peber
  • 2 tsk. kokosolie
  • 4 spsk. mandelmælk
  • 2 dl finthakket rødkål
  • 2 lille agurk
  • 4 spsk. skyr, 0,2 %
  • 2 tsk. wasabipasta

Sådan laver du blomkålswrap med laks

  • Marinér lakseskiverne i citronsaft.

  • Hak blomkålen fint med en kniv, eller giv den en tur i en foodprocessor.

  • Pisk to æg, og tilsæt blomkål, banan, revet citronskal, salt og peber.

  • Steg to pandekager af æggemassen, en ad gangen, på en pande i kokosolie.

  • Rør dressingen sammen.

  • Læg pandekagerne på en tallerken, og smør et lag dressing på hver.

  • Læg laks ovenpå og herefter fintsnittet rødkål og agurk.

  • Rul sammen til to wraps.


Nu er det blevet lettere at leve sundt!

I FORMs vigtigste mission er at gøre sundheden overskuelig. Derfor har vi lavet et nyt online univers, hvor du får viden og værktøjer, der motiverer til at leve sundt året rundt. Som abonnent får du adgang til både site og app:
Læs mere om det nye I FORM

  • Videotræninger mellem 10 og 30 min.
  • Adgang til 1000+ sunde opskrifter
  • Mail med ny sund madplan hver uge
  • Gem favoritindhold – og find det let igen

Lige nu: Prøv 30 dage gratis


Newsletter background