Blomkålswrap med laks

20 minutter
417 kcal

Her er en wrap uden gluten og fyldt med sunde lækkerier. Velbekomme!

Wrap med med grønt på tallerken

NEM OG SUND AFTENSMAD – hjemmelavede æggewraps med laks og to gange kål.

© Jakob Helbig

Blomkålswrap med laks

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 person

  • 180 g røget laks
  • 2 citron
  • 2 dl finthakket blomkål
  • 4 æg
  • ½ banan
  • Salt og peber
  • 2 tsk. kokosolie
  • 4 spsk. mandelmælk
  • 2 dl finthakket rødkål
  • 2 lille agurk
  • 4 spsk. skyr, 0,2 %
  • 2 tsk. wasabipasta

Sådan laver du blomkålswrap med laks

  • Marinér lakseskiverne i citronsaft.

  • Hak blomkålen fint med en kniv, eller giv den en tur i en foodprocessor.

  • Pisk to æg, og tilsæt blomkål, banan, revet citronskal, salt og peber.

  • Steg to pandekager af æggemassen, en ad gangen, på en pande i kokosolie.

  • Rør dressingen sammen.

  • Læg pandekagerne på en tallerken, og smør et lag dressing på hver.

  • Læg laks ovenpå og herefter fintsnittet rødkål og agurk.

  • Rul sammen til to wraps.