Wrap med med grønt på tallerken
Nem og sund aftensmad

– hjemmelavede æggewraps med laks og to gange kål. 

© Jakob Helbig

Blomkålswrap med laks

Her er en wrap uden gluten og fyldt med sunde lækkerier. Velbekomme!

Blomkålswrap med laks

1 person

TIDSFORBRUG

Forberedelsestid: 10 minutter

Tilberedningstid: 10 minutter

Tid i alt: 20 minutter

INGREDIENSER

90 g røget laks

1 citron

1 dl finthakket blomkål

2 æg

1/3 banan

Salt og peber

1 tsk. kokosolie

2 spsk. mandelmælk

1 dl finthakket rødkål

1 lille agurk

2 spsk. skyr, 0,2 %

1 tsk. wasabipasta

Sådan laver du blomkålswrap med laks

  • Marinér lakseskiverne i citronsaft.
  • Hak blomkålen fint med en kniv, eller giv den en tur i en foodprocessor.
  • Pisk to æg, og tilsæt blomkål, banan, revet citronskal, salt og peber.
  • Steg to pandekager af æggemassen, en ad gangen, på en pande i kokosolie.
  • Rør dressingen sammen.
  • Læg pandekagerne på en tallerken, og smør et lag dressing på hver.
  • Læg laks ovenpå og herefter fintsnittet rødkål og agurk.
  • Rul sammen til to wraps.

Næringsindhold pr. portion

Energi: 417 kcal

Protein: 38 g

Fedt: 26 g

Kulhydrat: 16 g

Kostfibre: 3,8 g

Sunde ambitioner for 2020? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

I FORM anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: