Sunde opskrifter Frokost Blomkålswr... Blomkålswrap med laks 20 minutter 417 kcal Her er en wrap uden gluten og fyldt med sunde lækkerier. Velbekomme! Af Inge Eriksen og Frida Hallqvist 16. juli 2017 NEM OG SUND AFTENSMAD – hjemmelavede æggewraps med laks og to gange kål. © Jakob Helbig Blomkålswrap med laks Ingredienser Sådan gør du Fakta Føj til favoritter Fjern fra favoritter Undgå at skærmen slukker Ingredienser 2 person 180 g røget laks 2 citron 2 dl finthakket blomkål 4 æg ½ banan Salt og peber 2 tsk. kokosolie 4 spsk. mandelmælk 2 dl finthakket rødkål 2 lille agurk 4 spsk. skyr, 0,2 % 2 tsk. wasabipasta Sådan laver du blomkålswrap med laks Marinér lakseskiverne i citronsaft. Hak blomkålen fint med en kniv, eller giv den en tur i en foodprocessor. Pisk to æg, og tilsæt blomkål, banan, revet citronskal, salt og peber. Steg to pandekager af æggemassen, en ad gangen, på en pande i kokosolie. Rør dressingen sammen. Læg pandekagerne på en tallerken, og smør et lag dressing på hver. Læg laks ovenpå og herefter fintsnittet rødkål og agurk. Rul sammen til to wraps. FiskWrapsLaksGlutenfri