Vegetar one pot pasta

25 minutter
428 kcal

Mad på 25 min.: Lækker vegetarisk one pot med masser af umamismag.

Vegetarisk one pot

ONE POT – En vegetarisk livret, du hurtigt bliver pot og pande med.

© wichmann+bendtsen

Lækker vegetarisk one pot pasta

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 personer

  • 150 g fuldkornspasta
  • 1 fed hvidløg
  • ½ squash
  • 75 g grønkål
  • ½ økocitron, skallen
  • 25 g parmesan
  • 62 g ricotta
  • ½ tsk. chiliflager, kan udelades
  • ½ tsk. havsalt
  • ¼ tsk. sort peber, friskkværnet
  • ½ ds. hvide bønner

Sådan gør du

  • Kog pastaen al dente i en stor gryde i rigeligt vand. Si pastavandet fra, men gem 2 dl af det.
  • Knus hvidløget, snit squash i helt tynde strimler, og hak grønkålen fint.
  • Tilsæt grøntsager, 2 tsk. revet citronskal, revet parmesan, ricotta, krydderier og bønner til den kogte pasta samt 1 dl af pastavandet. Varm op under omrøring, og tilsæt resten af pastavandet, hvis nødvendigt.
  • Smag retten til med citronsaft, salt og peber.

Tip Det er smart med en langskaftet grydeske, når du laver one pots, så du ikke skal have fingrene helt ned i “ilden”. Av!