Sunde opskrifter Aftensmad Marokkansk... Marokkansk bowl med hummus og grillstegt grønt 25 minutter 422 kcal Træt af kedelige salater? Så lav en lækker, marokkansk bowl med sprøde, knasende, bløde, cremede, saltede og syrlige ingredienser. Af Signe Moesby Leth 22. januar 2019 Marokkansk bowl med hummus og grillstegt grønt 25 minutter 422 kcal Ingredienser Sådan gør du Fakta Føj til favoritter Fjern fra favoritter Undgå at skærmen slukker Ingredienser 2 Pers. ½ aubergine ½ squash 1 peberfrugt, gerne to halve i forskellige farver 6 sorte oliven 1 håndfuld frisk mynte 4 spsk. rødbedehummus, købt* 2 syltede citroner, se opskrift nedenfor – kan undværes Krydrede kikærter: 120 g kikærter fra dåse ½ tsk. oregano ⅓ tsk. spidskommen Havsalt Sort peber, friskkværnet ½ spsk. ekstra jomfruolivenolie Fetasalat: 1 tomat ⅓ agurk 25 g fetaost 1 håndfuld mynte Sådan laver du marokkansk bowl Lav de krydrede kikærter ved at stege kikærterne og krydderierne i olie i 10-15 min. Skær peberfrugt i stængler, og aubergine og squash i meget tynde strimler på langs. Steg det hele på en varm grillpande i et par min. Skær tomat og agurk ud til fetasalaten. Bland med smuldret feta og grofthakket mynte. Anret kikærter, grillstegte grøntsager, fetasalat, sorte oliven, mynteblade, hummus og evt. syltede citroner i to skåle. Tip: Du kan også nemt lave din rødbedehummus selv. Syltede citroner 1 dag Ingredienser Sådan gør du Fakta Føj til favoritter Fjern fra favoritter Undgå at skærmen slukker Ingredienser 2 Pers. 2 økocitroner 1 dl vand 1 dl æblecidereddike 2 spsk. honning Havsalt Sort peber Sådan laver du syltede citroner Skær citronerne i både, og lad dem simre med resten af ingredienserne i 20 min. Hæld citroner og væske i et sylteglas, og lad det hvile på køl i 24 timer før servering. Vegetar-opskrifterSquashRødbederPeberfrugtSalat