Sunde opskrifter Aftensmad Asiatisk k... Asiatisk kålsalat med kylling 30 minutter 592 kcal Drøm dig til Asien med denne lækre og fyldige kålsalat med kylling, der sagtens kan udgøre et helt måltid. Af Maria Christensen 11. august 2021 ASIATISK KÅLSALAT – tilbered en lækker og mættende kyllingesalat med peanut sauce. Denne salat holder dig mæt i lang tid. © wichmann+bendtsen Asiatisk kålsalat med kylling Ingredienser Sådan gør du Fakta Føj til favoritter Fjern fra favoritter Undgå at skærmen slukker Ingredienser 2 personer Asiatisk kålsalat med kylling, 2 personer: 1 spsk. ekstra jomfruolivenolie 1 tsk. karry 1 tsk. sukker 1 spsk. sojasauce 250 g kylling 150 g frosne sojabønner ½ mango 300 spidskål ½ rød peberfrugt 1 gulerod 1 drys frisk koriander Evt. peanuts Dressing: 2 spsk. peanutbutter 1 spsk. flydende honning ½ lime 1 spsk. sojasauce Vand Sådan gør du: Bland olie, karry, sukker og soja sammen i en skål, og vend kylling skåret i mundrette stykker heri. Lad det trække i 15 min. eller længere. Steg kødet på en tør pande i 5 min. Bland peanutbutter, honning, limesaft og soja i en skål, og tilsæt vand lidt efter lidt, til konsistensen er let cremet. Overhæld de frosne sojabønner med kogende vand, og sigt vandet fra. Skær mango i tern, og snit spidskål, peberfrugt og gulerod fint. Bland med kyllingen, og vend peanutdressingen i. Kom salaten på et fad, og pynt med koriander. Servér evt. lidt saltede peanuts i en skål ved siden af. TIP Tilføj evt. risnudler, hvis du ønsker mere fylde. KyllingSpidskål