Asiatisk kålsalat med kylling

30 minutter
592 kcal

Drøm dig til Asien med denne lækre og fyldige kålsalat med kylling, der sagtens kan udgøre et helt måltid.

Skål med asiatisk kålsalat

ASIATISK KÅLSALAT – tilbered en lækker og mættende kyllingesalat med peanut sauce. Denne salat holder dig mæt i lang tid.

© wichmann+bendtsen

Asiatisk kålsalat med kylling

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 personer

Asiatisk kålsalat med kylling, 2 personer:

  • 1 spsk. ekstra jomfruolivenolie
  • 1 tsk. karry
  • 1 tsk. sukker
  • 1 spsk. sojasauce
  • 250 g kylling
  • 150 g frosne sojabønner
  • ½ mango
  • 300 spidskål
  • ½ rød peberfrugt
  • 1 gulerod
  • 1 drys frisk koriander
  • Evt. peanuts

Dressing:

  • 2 spsk. peanutbutter
  • 1 spsk. flydende honning
  • ½ lime
  • 1 spsk. sojasauce
  • Vand

Sådan gør du:

  • Bland olie, karry, sukker og soja sammen i en skål, og vend kylling skåret i mundrette stykker heri. Lad det trække i 15 min. eller længere.
  • Steg kødet på en tør pande i 5 min.
  • Bland peanutbutter, honning, limesaft og soja i en skål, og tilsæt vand lidt efter lidt, til konsistensen er let cremet.
  • Overhæld de frosne sojabønner med kogende vand, og sigt vandet fra.
  • Skær mango i tern, og snit spidskål, peberfrugt og gulerod fint. Bland med kyllingen, og vend peanutdressingen i.
  • Kom salaten på et fad, og pynt med koriander. Servér evt. lidt saltede peanuts i en skål ved siden af.

TIP Tilføj evt. risnudler, hvis du ønsker mere fylde.