Sunde opskrifter Aftensmad Spidskålss... Spidskålssalat med æble, granatæble og søde kartofler 30 minutter 555 kcal Smagfuld salat fyldt med fibre, der mætter og gør dig sund helt ind i knoglerne. Af Maria Christensen 5. januar 2024 SPIDSKÅLSSALAT – en skøn og virkelig mættende salat fyldt med fibre og vitaminer. © wichmann+bendtsen Spidskålssalat med æble, granatæble og søde kartofler Ingredienser Sådan gør du Fakta Føj til favoritter Fjern fra favoritter Undgå at skærmen slukker Ingredienser 2 personer 300 g økologiske søde kartofler 1 spsk. ekstra jomfruolivenolie 1 lille håndfuld sesamfrø ½ tsk. havsalt Sort peber, friskkværnet 200 g spidskål ½ rødløg 1 æble 1 rød snackpeber 50 g granatæblekerner 50 g babyspinat Persilledressing: 30 g bredbladet persille ½ dl ekstra jomfru olivenolie 1 fed hvidløg Lidt citronsaft Havsalt Sort peber, friskkværnet Sådan gør du Varm ovnen op til 180 gr. Skær søde kartofler i tern (behold skrællen på). Vend i olie, sesamfrø, salt og peber. Bag i 15 min. Snit spidskålen fint, skær løg i tynde strimler, æble i tern, og peberfrugten i tynde ringe. Hak persille, og bland med de øvrige ingredienser til dressingen. Smag til med salt og peber. Anret det hele på et fad, og servér med dressingen ved siden af. TIP Du kan snitte spidskålen helt fint på fx et mandolinjern. Grøn spidskål kan varieres med rød spidskål, når den er i sæson. Prøv også: Rød spidskålssalat med ristede kikærter og avocado SalatÆbleGranatæbleSøde kartoflerVegetar-opskrifter