Low carb-wrap med varmrøget laks

15 minutter
380 kcal

Alternativ madpandekage helt uden mel og med lækkert fyld af laks og grønt. Sund, nem og lækker aftensmad på bare 15 min.

Low carb wrap med laks

DEN PERFEKTE AFTENSMAD – på en travl dag. På kun et kvarter kan du smække de lækre æggewraps med varmrøget laks på bordet.

© wichmann+bendtsen

Low carb wrap med laks

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 stk.

  • 4 æg
  • ½ dl mælk
  • ½ tsk. havsalt
  • Sort peber, friskkværnet
  • 1 tsk. ekstra jomfruolivenolie
  • ½ rød peberfrugt
  • 1 lille rødløg
  • 100 g varmrøget laks
  • 2 håndfuld rucola

Dressing:

  • 1 dl yoghurt naturel
  • 1 citron, saften
  • 1 spsk. flydende honning
  • Havsalt
  • Sort peber, friskkværnet

Sådan gør du

  • Pisk æg, mælk, salt og peber sammen.
  • Steg halvdelen af æggemassen på en pande i lidt olie. ca. 2-4 min. på hver side. Gentag med den anden halvdel.
  • Skær peberfrugt i strimler og løg i ringe. Fordel på de nylavede wraps sammen med laks og rucola.
  • Bland alle ingredienser til dressingen og fordel på wrappene.

TIP Laver du mange wraps ad gangen, så opbevar dem på køl med madpakkepapir imellem. Så er de lettere at skille ad.