Rødkålssalat med appelsin og valnødder

25 minutter
207 kcal

Vores rødkålssalat med appelsin og valnødder smager, så englene synger, er nem at lave og mætter i timevis. Det skyldes i grove træk, at vi har fyldt den med groft grønt. Velbekomme!

Rødkålssalat med appelsin og valnødder

SALATEN ER GOD – med stegt andebryst, en klassisk andesteg eller kold and skåret i skiver.

© Thomas Dahl

Rødkålssalat med appelsin og valnødder

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 personer

  • 175 g rødkål
  • 1 appelsiner
  • 100 g edamamebønner, frosne
  • 15 g valnødder

Dressing:

  • 75 g skyr
  • ½ økoappelsin, saft og skal
  • ¼ tsk. dijonsennep
  • ½ tsk. honning
  • ½ nip havsalt
  • Lidt sort peber, friskkværnet

Sådan gør du

  • Overhæld bønnerne med lidt kogende vand.
  • Snit kålen fint, og skær appelsinen i tern. Vend kål, appelsin og bønner sammen på et stort fad.
  • Rist valnødderne på en tør, varm pande, til de bliver gyldne. Hak dem groft, og drys over salaten.
  • Vend alle ingredienser til dressingen sammen, og hæld over salaten, eller servér ved siden af.

TIP! I stedet for valnødder kan du bruge mandler eller hasselnødder.

TIP! Rødkål er virkelig groft, så det klæder den at blive snittet helt fint. Det giver en rar mundfornemmelse. Du kan også bruge lilla spidskål eller grønkål.


Newsletter background