Rødkålssalat med appelsin og valnødder

25 minutter
207 kcal

Vores rødkålssalat med appelsin og valnødder smager, så englene synger, er nem at lave og mætter i timevis. Det skyldes i grove træk, at vi har fyldt den med groft grønt. Velbekomme!

Rødkålssalat med appelsin og valnødder

SALATEN ER GOD – med stegt andebryst, en klassisk andesteg eller kold and skåret i skiver.

© Thomas Dahl

Rødkålssalat med appelsin og valnødder

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 personer

  • 175 g rødkål
  • 1 appelsiner
  • 100 g edamamebønner, frosne
  • 15 g valnødder

Dressing:

  • 75 g skyr
  • ½ økoappelsin, saft og skal
  • ¼ tsk. dijonsennep
  • ½ tsk. honning
  • ½ nip havsalt
  • Lidt sort peber, friskkværnet

Sådan gør du

  • Overhæld bønnerne med lidt kogende vand.
  • Snit kålen fint, og skær appelsinen i tern. Vend kål, appelsin og bønner sammen på et stort fad.
  • Rist valnødderne på en tør, varm pande, til de bliver gyldne. Hak dem groft, og drys over salaten.
  • Vend alle ingredienser til dressingen sammen, og hæld over salaten, eller servér ved siden af.

TIP! I stedet for valnødder kan du bruge mandler eller hasselnødder.

TIP! Rødkål er virkelig groft, så det klæder den at blive snittet helt fint. Det giver en rar mundfornemmelse. Du kan også bruge lilla spidskål eller grønkål.


Nu er det blevet lettere at leve sundt!

I FORMs vigtigste mission er at gøre sundheden overskuelig. Derfor har vi lavet et nyt online univers, hvor du får viden og værktøjer, der motiverer til at leve sundt året rundt. Som abonnent får du adgang til både site og app:
Læs mere om det nye I FORM

  • Videotræninger mellem 10 og 30 min.
  • Adgang til 1000+ sunde opskrifter
  • Mail med ny sund madplan hver uge
  • Gem favoritindhold – og find det let igen

Lige nu: Resten af året gratis


Newsletter background