Grøntsagsfritter i airfryer

25 minutter
202 kcal

Giv dine grøntsager en tur i airfryeren. Overfladen bliver helt crispy. Næsten uden brug af fedtstof.

grøntsagsfritter

FRITTER – af rodfrugter giver dig godt med fibre, vitaminer og mineraler.

© wichmann+bendtsen

Grøntsagsfritter i airfryer

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 personer

  • 200 g gulerødder
  • 200 g pastinak
  • 1 broccolistilk
  • 1 spsk. ekstra jomfruolivenolie
  • 1 tsk. havsalt
  • Sort peber, friskkværnet

Sådan gør du

  • Skær gulerødder, pastinakker og broccolistilken i tynde bjælker. Vend i olien, og fordel i airfryerskuffen.
  • Drys med salt og lidt peber, og giv fritterne ca. 15 min. ved 190 gr.

TIP Ryst kurven undervejs, så får du en superjævn tilberedning.

TIP Vend evt. i dem undervejs, hvis de ligger lidt tæt. Så du sikrer dig, at de bliver sprøde over det hele.

TIP Vend gerne i krydderier, hvis du er til det, fx chilipulver, timian, estragon eller hvad du nu foretrækker.

TIP Du kan lave en lækker proteinholdig dip af hytteost og krydderier til. Blend hytteosten til en ensartet masse og smag til med lidt citronsaft, kværnet salt og dine yndlinsgkrydderier.

TIP Foretrækker du grøntsagerne med lidt mindre bid, så giv dem 5-10 min. mere.