Stegte kyllingelår på tomat-fersken-salsa

30 minutter
426 kcal

Med fersken-tomat-salsa som tilbehør på middagsbordet, garanterer vi for et ekstra pift friskhed og en tom tallerken. Velbekomme!

Stegte kyllingelår på fersken-tomat-salsa

FÅ FRISKHED PÅ MIDDAGSBORDET – med fersken-tomat-salsa som tilbehør.

© Skovdal Nordic

Stegte kyllingelår på tomat-fersken-salsa

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 personer

  • 8 kyllingelår, underlår
  • Havsalt
  • Sort peber, friskkværnet
  • 2 ferskner eller nektariner
  • 2 tomater
  • 1 rødløg
  • 1 bundt basilikum

Evt. tilbehør

  • Groft brød

Sådan gør du

  • Krydr kyllingelårene med salt og peber. Steg dem i ovnen ved 200 gr. i 30 min., til de er helt gennemstegte, og skindet er gyldent og sprødt.
  • Skær ferskner, tomater og løg i samme størrelse tern.
  • Hak basilikum groft, og bland det hele i en skål.
  • Anret salsaen, og læg kyllingelår ovenpå.
  • Servér evt. lunt, groft brød til.