Sunde opskrifter Aftensmad Stegte kyl... Stegte kyllingelår på tomat-fersken-salsa 30 minutter 426 kcal Med fersken-tomat-salsa som tilbehør på middagsbordet, garanterer vi for et ekstra pift friskhed og en tom tallerken. Velbekomme! Af Augusta Sørensen 12. april 2022 FÅ FRISKHED PÅ MIDDAGSBORDET – med fersken-tomat-salsa som tilbehør. © Skovdal Nordic Stegte kyllingelår på tomat-fersken-salsa Ingredienser Sådan gør du Fakta Føj til favoritter Fjern fra favoritter Undgå at skærmen slukker Ingredienser 2 personer 8 kyllingelår, underlår Havsalt Sort peber, friskkværnet 2 ferskner eller nektariner 2 tomater 1 rødløg 1 bundt basilikum Evt. tilbehør Groft brød Sådan gør du Krydr kyllingelårene med salt og peber. Steg dem i ovnen ved 200 gr. i 30 min., til de er helt gennemstegte, og skindet er gyldent og sprødt. Skær ferskner, tomater og løg i samme størrelse tern. Hak basilikum groft, og bland det hele i en skål. Anret salsaen, og læg kyllingelår ovenpå. Servér evt. lunt, groft brød til. KyllingTomat