Sunde opskrifter Sød kartof... Sød kartoffelsuppe med blomkål, chili og ingefær 20 minutter 279 kcal Denne velsmagende suppe fylder hele kroppen med varme og energi. Perfekt som aftensmad på en grå og kedelig hverdag. Af Anne Larsen og Martin Kreutzer 3. november 2016 Sød kartoffelsuppe med blomkål, chili og ingefær Ingredienser Sådan gør du Fakta Føj til favoritter Fjern fra favoritter Undgå at skærmen slukker Ingredienser 2 person, 4-5 dl 4 spsk. kogte grønne linser 250 g blomkål 250 g sød kartoffel 2 spsk. koldpresset rapsolie 6 dl vand Havsalt og kværnet sort peber 2 tsk. fintrevet ingefær 2 fed hvidløg Stødte chiliflager Evt. fintrevet peberrod 2 håndfuld brøndkarse Sådan laver du sød kartoffelsuppe Gør blomkålen i stand, og skær denne og sød kartoffel i mindre stykker. Kog dem i en gryde med olie, vand og lidt salt i 10 minutter. Blend suppen med ingefær. Smag til med hvidløg, chili, salt, peber og evt. peberrod. Fyld suppen med linser. Varm igennem, og anret med brøndkarse. Kan spises både varm og kold. LÆS OGSÅ: Blomkålspizza – 4 lækre opskrifter Søde kartoflerKålVegetar-opskrifterSuppeBlomkålChiliIngefær