Helt frisk og gerne fra fiskehandler købt specielt til formålet eller fra et velassorteret supermarked og derefter nedfrosset ved -20 grader i mindst 24 timer.
- Lynsteg champignonerne ved høj varme i sojaen, de skal kun have et par minutter.
- Lav derefter misodressingen ved helt enkelt at røre alle ingredienserne grundigt sammen.
- Hvis den er for tyk i det, så tilsæt eventuelt lidt vand, indtil du opnår den rette konsistens.
- Skær laksen ud i tern, og anret den i to skåle med de øvrige salatingredienser og en halv spiseske misodressing til hver.
Bonus-info
Råvarer, der gør din salat mere mættende
Protein: Vælg fx kylling, tun, laks, kikærter, tørrede bønner/linser, æg eller parmesanost.
Få flere opskrifter med edamamebønner her
Fedt: Vælg fx laks, parmesanost, avocado, nødder eller oliedressing.
Fibre: Vælg alle former for kål, gulerødder eller grønne ærter.
Find flere opskrifter på salater og poke bowls lige her!