Græske frikadeller med feta i airfryer

30 minutter
79 kcal

Vindsteg og luftfrikadeller får en helt ny betydning med en airfryer i køkkenet. Cirkulerende luft varmer vandet i maden så højt op, at partiklerne frigives fra maden og overfladen bliver crispy. HAPS!

frikadeller

GRÆSKE DELLER – server fx med tzatziki og en god grøn salat.

© wichmann+bendtsen

Græske frikadeller med feta i airfryer

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 styk

  • 57 g hakket gris, max. 10 % fedt
  • ¼ tsk. havsalt
  • 5¾ g havregryn
  • ¼ løg
  • ½ fed hvidløg
  • 5¾ g soltørrede tomater
  • 7 g feta
  • ¼ æg
  • ¼ dl minimælk
  • ¼ tsk. oregano
  • Sort peber, friskkværnet

Sådan gør du

  • Rør kødet sammen med salt.
  • Blend eller kør havregryn i en minihakker, så det får konsistens som groft mel.
  • Blend løg og hvidløg sammen.
  • Skær de soltørrede tomater i små bidder, og bræk fetaen i mindre stykker. Rør i farsen sammen med de blendede løg, æg, mælk og krydderier.
  • Form 14 runde frikadeller. Bag i airfryeren i 14 min. ved 180 gr.

TIP Placér dellerne, så der er luft imellem. Tilbered hellere ad flere omgange i stedet for at overfylde din airfryer.