Sunde opskrifter Aftensmad Peberfrugt... Peberfrugtsuppe med bønner og squash 30 minutter 455 kcal Har du smagt peberfrugtsuppe? Ellers har du chancen nu. Tilsæt desuden bønner og squash, så den bliver ekstra lækker. Velbekomme. Af Anne Larsen 15. marts 2017 Peberfrugtsuppe med bønner og squash Ingredienser Sådan gør du Fakta Føj til favoritter Fjern fra favoritter Undgå at skærmen slukker Ingredienser 2 Pers. 2 røde peberfrugter 1 rødløg 2 fed hvidløg, i bittesmå tern 6 tsk. ekstra jomfruolivenolie ½ tsk. stødte, tørrede chiliflager 1 ds. hakkede tomater 6 dl grøntsagsbouillon ½ citron, økologisk Havsalt Kværnet sort peber 200 g grøn squash, i skiver 140 g pintobønner, fra dåse 1 bundt basilikum 2 skiv. groft brød, 50 g Sådan laver du peberfrugtsuppe Del peberfrugterne, og bag dem i ovnen ved 180 grader i 20 minutter. Tag dem ud, og læg dem i en plasticpose. Lad dem køle af, fjern skind og kerner, og hak dem groft. Skær løget fint, og sautér det og hvidløg i 2 tsk. olie, til det er blødt og blankt. Kom chili, tomater og peberfrugt ved, og hæld varm bouillon over. Lad suppen simre i 5 minutter, blend den, og smag til med revet citronskal, citronsaft, salt og peber. Skær squash i skiver, halvér dem, og sauter i 2 tsk. olie, til de er gyldne. Kom bønner og squash i suppen. Hak basilikum ultrafint, og bland det med de sidste 2 tsk. olie, og dryp det over suppen. Servér brød til. Vil du spise mere vegetarisk til aftensmad? Find flere sunde vegetar opskrifter her. PeberfrugtVegetar-opskrifterSuppeSquashBønner