Peberfrugtsuppe med bønner og squash

30 minutter
455 kcal

Har du smagt peberfrugtsuppe? Ellers har du chancen nu. Tilsæt desuden bønner og squash, så den bliver ekstra lækker. Velbekomme.

Skål med suppe og grøntsager

Peberfrugtsuppe med bønner og squash

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 Pers.

  • 2 røde peberfrugter
  • 1 rødløg
  • 2 fed hvidløg, i bittesmå tern
  • 6 tsk. ekstra jomfruolivenolie
  • ½ tsk. stødte, tørrede chiliflager
  • 1 ds. hakkede tomater
  • 6 dl grøntsagsbouillon
  • ½ citron, økologisk
  • Havsalt
  • Kværnet sort peber
  • 200 g grøn squash, i skiver
  • 140 g pintobønner, fra dåse
  • 1 bundt basilikum
  • 2 skiv. groft brød, 50 g

Sådan laver du peberfrugtsuppe

  • Del peberfrugterne, og bag dem i ovnen ved 180 grader i 20 minutter.
  • Tag dem ud, og læg dem i en plastic­pose.
  • Lad dem køle af, fjern skind og kerner, og hak dem groft.
  • Skær løget fint, og sautér det og hvidløg i 2 tsk. olie, til det er blødt og blankt.
  • Kom chili, tomater og peberfrugt ved, og hæld varm bouillon over.
  • Lad suppen simre i 5 minutter, blend den, og smag til med revet citronskal, citronsaft, salt og peber.
  • Skær squash i skiver, halvér dem, og sauter i 2 tsk. olie, til de er gyldne.
  • Kom bønner og squash i suppen.
  • Hak basilikum ultrafint, og bland det med de sidste 2 tsk. olie, og dryp det over suppen. Servér brød til.

Vil du spise mere vegetarisk til aftensmad? Find flere sunde vegetar opskrifter her