Sunde opskrifter Frokost Salat med ... Salat med bagt blomkål og falafler 30 minutter 463 kcal Efter en tur i ovnen bliver blomkålen som slik – mør og lækker. Har du en airfryer, kan du også tilberede den i sådan én. Af Maria Christensen 21. juni 2024 SALAT MED BAGT BLOMKÅL OG FALAFLER – kan tilberedes på 30 min. © wichmann+bendtsen Salat med bagt blomkål og falafler Ingredienser Sådan gør du Fakta Føj til favoritter Fjern fra favoritter Undgå at skærmen slukker Ingredienser 2 Pers. 500 blomkål 1 spsk. ekstra jomfruolivenolie 1 tsk. havsalt Sort peber, friskkværnet 8 falafler 80 g salat ¼ æble 10 g saltbagte mandler 30 g feta Lidt syltede rødløg 2 spsk. purløg Dressing: 1 spsk. ekstra jomfruolivenolie 1 tsk. sennep 1 tsk. honning Sådan gør du Skær blomkål i små buketter, og vend med olie, salt og peber. Bag i ovnen ved 200 gr. i 15 min. Lun falaflerne i henhold til anvisningen på emballagen. Skær salaten i grove stykker, æble i tern og hak mandlerne. Bræk feta i mindre stykker. Fordel blomkål, salat, æble, mandler, falafler og feta på et fad eller to tallerkener. Ryst ingredienserne til dressingen sammen i et lille glas med låg, og hæld over salaten. Drys med finthakket purløg. SalatVegetar-opskrifterBlomkål