Sunde opskrifter Aftensmad Grillet la... Grillet laks med kartofler, tomater og aspargesbroccoli 30 minutter 487 kcal Sund og farverig aftensmad. Her får du opskriften på et festmåltid, der kun tager 30 minutter. Af Anne Larsen 2. september 2019 Kan du ikke få aspargesbroccoli i din lokale butik, kan du sagtens bruge almindelig broccoli. © wichmann+bendtsen Grillet laks med kartofler, tomater og aspargesbroccoli Ingredienser Sådan gør du Fakta Føj til favoritter Fjern fra favoritter Undgå at skærmen slukker Ingredienser 2 Pers. 250 g kartofler, små 1 spsk. koldpresset rapsolie Havsalt Sort peber, friskkværnet 300 g laks 2 tsk. ekstra jomfruolivenolie til evt. stegning 200 g aspargesbroccoli Koldpresset rapsolie 100 g cherrytomater 2 forårsløg 1 håndfuld basilikum 1 håndfuld dild 1 lime, saften Sådan gør du Skrub kartoflerne, dup dem tørre, og skær dem i halve eller kvarter. Gnid dem med rapsolie, og drys med salt og peber. Bag dem ved 200 gr. i 20 min. Fjern skællene fra laksestykkernes skind, og grill eller steg dem i olivenolie i ca.10 min. Skær rodenderne til på aspargesbroccolien, og kom den i spilkogende, letsaltet vand med dryp af rapsolie i 2 min. Lad den dryppe af. Skær tomater i halve, og forårsløg i skiver. Anret laksen med lune kartofler, tomater, forårsløg og basilikum. Top med aspargesbroccoli og dild, og dryp med limesaft. Næringsindhold pr. person: LaksBroccoli