Squashpasta med rejer og hvide bønner

20 minutter
305 kcal

Se hvordan du på kun 20 minutter laver lækker squashpasta med rejer, hvide bønner og tomater.

Squashpasta med rejer og hvide bønner

Squashpasta med rejer og hvide bønner

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 Pers.

2 personer

  • 300 g squash
  • Havsalt og kværnet sort peber
  • Koldpresset rapsolie
  • 4 spsk. udblødte og kogte hvide bønner, fra lager i fryseren eller dåse
  • 300 g store rejer
  • ½ tsk. stødte chiliflager
  • 2 spsk. ekstra jomfruolivenolie
  • 1 fed hvidløg
  • 1 citron
  • 10 små tomater

Sådan laver du squashpasta med rejer

  • Skær squash i krøller på en spirelli eller i tynde strimler på et mandolinjern. (Alternativt kan du bruge en tyndskræller).

  • Kog en gryde vand op med lidt havsalt og et skvæt rapsolie.

  • Pocher – ca. et halvt minut – squash og bønner i vandet, og hæld dem straks i en sigte til afdrypning.

  • Lad rejerne dryppe af, og dup dem tørre med køkkenrulle.

  • Steg dem i den ene spiseskefuld olivenolie på en slip-let-pande sammen med chili og hvidløg.

  • Skær et par både citron – til anretning – og pres saften fra citronen, og kom det ved rejerne.

  • Smag til med salt og peber.

  • Skær tomaterne i både.

  • Anret squash og bønner med rejer, den sidste spiseskefuld olivenolie, tomat- og citronbåde.