Squashpasta med rejer og hvide bønner
Se hvordan du på kun 20 minutter laver lækker squashpasta med rejer, hvide bønner og tomater.
Se hvordan du på kun 20 minutter laver lækker squashpasta med rejer, hvide bønner og tomater.
Skær squash i krøller på en spirelli eller i tynde strimler på et mandolinjern. (Alternativt kan du bruge en tyndskræller).
Kog en gryde vand op med lidt havsalt og et skvæt rapsolie.
Pocher – ca. et halvt minut – squash og bønner i vandet, og hæld dem straks i en sigte til afdrypning.
Lad rejerne dryppe af, og dup dem tørre med køkkenrulle.
Steg dem i den ene spiseskefuld olivenolie på en slip-let-pande sammen med chili og hvidløg.
Skær et par både citron – til anretning – og pres saften fra citronen, og kom det ved rejerne.
Smag til med salt og peber.
Skær tomaterne i både.
Anret squash og bønner med rejer, den sidste spiseskefuld olivenolie, tomat- og citronbåde.
På vores site og app får du bl.a.: