Wok med kylling og grøntsager

30 minutter
292 kcal

Vores wok med kylling og grøntsager er en nem og lækker ret, der bliver et sikkert hit på ethvert middagsbord. Og så kan du variere grøntsagerne efter sæson, så du er sikker på, at retten aldrig går af mode.

Skål med kyllingewok og grøntsager

Wok med kylling og grøntsager

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 personer

  • 225 g kyllingeinderfilet
  • 1 spsk. ekstra jomfruolivenolie
  • 1½ fed hvidløg
  • ½ rødløg
  • 100 g broccoli
  • ½ rød peberfrugt
  • 75 g gulerod
  • 100 g champignon
  • 50 g bønnespirer
  • ½ pak. pak-choi
  • Sojasauce

Marinade:

  • 1 lime, saften
  • 3 spsk. sojasauce
  • 1 spsk. sukker

Sådan gør du

  • Skær kyllingen i mundrette stykker, og steg på en stor pande eller wok i halvdelen af olien i 5 min. Tilføj finthakket hvidløg og grofthakket rødløg de sidste 2 min. Læg til side.
  • Skær broccoli, peberfrugt, gulerødder og champignon i mundrette stykker, og steg 5 min. i resten af olien.
  • Bland ingredienserne til marinaden.
  • Kom kød og løg tilbage på panden, og hæld marinaden over. Vend rundt.
  • Anret med bønnespirer på toppen og evt. lidt ekstra lime og sojasauce.
  • Skær enderne af pak-choi, rist bladene på panden med lidt sojasauce et par min., og servér til wokretten.

TIP! Du kan variere grøntsagerne efter sæsonen. Porre og spidskål er også lækkert. Skal det gå rigtig stærkt, kan du bruge wokgrønt fra frost.


Mest læste lige nu

Sund hele sommeren med I FORM!

I FORMs vigtigste mission er at gøre sundheden overskuelig. I vores online univers får du viden og værktøjer, der gør det let at leve sundt. Som abonnent får du adgang til både site og app.
Læs mere om I FORM digital

  • Videotræninger mellem 10 og 30 min.
  • Løbeprogrammer med lydguide
  • Adgang til 1000+ sunde opskrifter
  • Mail med ny sund madplan hver uge

Lige nu har vi et særtilbud, hvor du kan bruge I FORM hele sommeren for kun 49,-

TILBUD: Få 3 måneder for 49 kr.

Newsletter background