Fordel de drænede kikærter på en bageplade med bagepapir, og vend dem i olie og krydderier. Bag i ca. 30 min., til de er sprøde.
Skrab kernerne ud af græskarret, og skær i skvier. Fordel på en bageplade med bagepapir. Pensl med olie, og drys med krydderier. Bag med de sidste 20 min. af kikærternes bagetid.
Kog quinoa ifølge emballagens anvisning.
Pisk ingredienserne til dressingen grundigt sammen, og rist pinjekerner på en tør pande.
Snit grønkål, og massér halvdelen af dressingen ind i kålen.
Arrangér grønkålen i 4 skåle sammen med avocado i tern, granatæblekerner, smuldret fetaost, kogt quinoa, græskarskiver samt ristede kikærter og pinjekerner. Servér med den resterende dressing og lidt frisk limesaft.
TIP! Kan du ikke lige få hokkaidogræskar, kan du bruge butternut i stedet.