Rosenkålssalat med kylling, granatæble og mandler

25 minutter
409 kcal

Glem alt om overkogte, stinkende små kålhoveder. Rosenkål er ultra sunde og skønne rå i en salat. Prøv bare vores opskrift med kylling, granatæblekerner og mandler.

Rosenkålssalat med kylling, opskrift

ROSENKÅLSSALAT – De små kålblade vendes med bl.a. æbletern og granatæblekerner, der giver et syrligt modspil til kyllingen.

© Skovdal Nordic

Rosenkålssalat med kylling, granatæble og mandler

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 personer

  • 200 g kyllingebryst
  • ½ spsk. dijonsennep
  • 250 g rosenkål
  • 1 æbler
  • 50 g granatæblekerner
  • 10 g mandler
  • Havsalt
  • Sort peber, friskkværnet

Dressing:

  • 2 spsk. rapsolie
  • 1 spsk. flydende honning

Sådan gør du

  • Tænd ovnen på 200 gr. varmluft.
  • Pensl kylling med sennep, og bag i 15 min. på en rist med en drypbakke under. Køl herefter kyllingen ned.
  • Pil bladene af rosenkålene, udkern granatæblet, og skær æbler i små tern. Vend alle tre dele med mandlerne.
  • Skær kylling i skiver, og placér stykkerne oven på salaten, dryp med olie og honning.
  • Smag til med salt og evt. peber efter behov.

TIP! Du kan med fordel lave dobbeltportion, da salaten er suveræn i næste dags madpakke.