Huevos rancheros med avocado og feta

20 minutter
453 kcal

Vi har leget med salsa og chili i køkkenet for at forkæle dig med mad fra det latinamerikanske køkken. Prøv vores opskrift på huevos rancheros med avocado og feta. Buen apetito!

Huevos rancheros med avocado og feta

DU ER INVITERET TIL MEXICANSK MIDDAG – sæt igang!

© wichmann+bendtsen

Huevos rancheros med avocado og feta

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 personer

  • ½ ds. sorte bønner
  • 150 g salsasauce, færdigkøbt
  • 2 æg
  • 2 tortillaer, gerne fuldkorn

Til servering:

  • 25 g feta
  • ½ avocado
  • Chilisauce
  • Frisk koriander

Sådan gør du det

  • Hæld bønner og salsa på en pande, og lad simre i 10 min.
  • Steg æggene på en pande ved middel varme i 2-4 min.
  • Lun tortillaerne.
  • Servér de lune tortillaer med bønnesalsa, spejlæg, smuldret feta, avocado i skiver, chilisauce og frisk koriander.

TIP! I stedet for færdigkøbt salsa kan du bruge 400 g friskhakkede (gerne overmodne) tomater, men husk at krydre med fx chili, cayenne, salt, koriander og spidskommen.

TIP! Servér gerne med en stor grøn salat.