Boghvedewrap med spicy tunsalat og syltede rødløg

30 minutter
378 kcal

Disse lækre boghvedewraps med spicy tun gør aftensmaden værd at vente på. Få opskriften her.

Boghvedewrap på tallerken med tunsalat, syltede rødløg og salat

Boghvedewrap med spicy tunsalat og syltede rødløg

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 stk.

  • 1 dl boghvedemel
  • 1½ dl vand
  • ½ æg
  • ½ tsk. havsalt

Tunsalat

  • 1 ds. tun i vand
  • 2 spsk. skyr
  • 2 forårsløg
  • ½ rød chili
  • Havsalt
  • Sort peber, friskkværnet

Fyld:

  • ½ peberfrugt
  • ¼ agurk
  • 50 g spinat
  • ½ håndfuld koriander
  • Syltede rødløg eller alm. rødløg
  • 12 g Evt. løgspirer
  • Evt. 1 lime, saften

Sådan laver du boghvedewrap med spicy tunsalat

  • Pisk ingredienserne til dejen sammen. Hæld dej på en varm pande, og steg, indtil wrappen er fast på undersiden. Vend, og steg videre. Gentag fire gange.
  • Dræn tunen, og bland den med skyr, finthakket forårsløg og chili samt salt og peber.
  • Skær peberfrugt og agurk i strimler, og fordel dem i wrappen sammen med spinat, koriander, tunsalat, lidt syltede rødløg og evt. løgspirer. Dryp evt. med limesaft.