Boghvedewrap med spicy tunsalat og syltede rødløg

30 minutter
378 kcal

Disse lækre boghvedewraps med spicy tun gør aftensmaden værd at vente på. Få opskriften her.

Boghvedewrap på tallerken med tunsalat, syltede rødløg og salat

Boghvedewrap med spicy tunsalat og syltede rødløg

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 stk.

  • 1 dl boghvedemel
  • 1½ dl vand
  • ½ æg
  • ½ tsk. havsalt

Tunsalat

  • 1 ds. tun i vand
  • 2 spsk. skyr
  • 2 forårsløg
  • ½ rød chili
  • Havsalt
  • Sort peber, friskkværnet

Fyld:

  • ½ peberfrugt
  • ¼ agurk
  • 50 g spinat
  • ½ håndfuld koriander
  • Syltede rødløg eller alm. rødløg
  • 12 g Evt. løgspirer
  • Evt. 1 lime, saften

Sådan laver du boghvedewrap med spicy tunsalat

  • Pisk ingredienserne til dejen sammen. Hæld dej på en varm pande, og steg, indtil wrappen er fast på undersiden. Vend, og steg videre. Gentag fire gange.
  • Dræn tunen, og bland den med skyr, finthakket forårsløg og chili samt salt og peber.
  • Skær peberfrugt og agurk i strimler, og fordel dem i wrappen sammen med spinat, koriander, tunsalat, lidt syltede rødløg og evt. løgspirer. Dryp evt. med limesaft.

Nu er det blevet lettere at leve sundt!

I FORMs vigtigste mission er at gøre sundheden overskuelig. Derfor har vi lavet et nyt online univers, hvor du får viden og værktøjer, der motiverer til at leve sundt året rundt. Som abonnent får du adgang til både site og app:
Læs mere om det nye I FORM

  • Videotræninger mellem 10 og 30 min.
  • Adgang til 1000+ sunde opskrifter
  • Mail med ny sund madplan hver uge
  • Gem favoritindhold – og find det let igen

Lige nu: Prøv 30 dage gratis


Newsletter background