Boghvedewrap på tallerken med tunsalat, syltede rødløg og salat
© wichmann + bendtsen

Boghvedewrap med spicy tunsalat og syltede rødløg

Disse lækre boghvedewraps med spicy tun gør aftensmaden værd at vente på. Få opskriften her.

Boghvedewrap med spicy tunsalat og syltede rødløg

4 stk.

TIDSFORBRUG

Forberedelsestid: 20 minutter

Tilberedningstid: 20 minutter

Tid i alt: 40 minutter

INGREDIENSER

2½ dl boghvedemel

3½ dl vand

1 æg

1 tsk. havsalt

Tunsalat

2 dåse tun i vand

4 spsk. skyr

4 forårsløg

1 rød chili

Havsalt

Sort peber, friskkværnet

Fyld:

1 peberfrugt

½ agurk

100 g spinat

1 håndfuld koriander

Syltede rødløg eller alm. rødløg

25 g Evt. løgspirer

Evt. 1 lime, saften

Sådan laver du boghvedewrap med spicy tunsalat

  • Pisk ingredienserne til dejen sammen. Hæld dej på en varm pande, og steg, indtil wrappen er fast på undersiden. Vend, og steg videre. Gentag fire gange.
  • Dræn tunen, og bland den med skyr, finthakket forårsløg og chili samt salt og peber. Lad hvile på køl, gerne i 15-20 min.
  • Skær peberfrugt og agurk i strimler, og fordel dem i wrappen sammen med spinat, koriander, tunsalat, lidt syltede rødløg og evt. løgspirer. Dryp evt. med limesaft.

Næringsindhold pr. wrap:

Energi: 378 kcal

Protein: 35 g

Fedt: 4,3 g

Kulhydrat: 51 g

Kostfibre: 3,6 g

Sunde ambitioner for 2021? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

I FORM anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: