Boghvedewrap på tallerken med tunsalat, syltede rødløg og salat
© wichmann + bendtsen

Boghvedewrap med spicy tunsalat og syltede rødløg

Disse lækre boghvedewraps med spicy tun gør aftensmaden værd at vente på. Få opskriften her.

Boghvedewrap med spicy tunsalat og syltede rødløg

4 stk. 

  • 2½ dl boghvedemel 
  • 3½ dl vand 
  • 1 æg 
  • 1 tsk. havsalt 
Tunsalat:
  • 2 ds. tun i vand 
  • 4 spsk. skyr 
  • 4 forårsløg 
  • 1 rød chili 
  • Havsalt 
  • Sort peber, friskkværnet

Fyld:

  • 1 peberfrugt 
  • ½ agurk 
  • 100 g spinat 
  • En håndfuld koriander 
  • Syltede rødløg eller alm. rødløg 
  • Evt. 25 g løgspirer 
  • Evt. 1 lime, saften

Sådan laver du boghvedewrap med spicy tunsalat

  • Pisk ingredienserne til dejen sammen. Hæld dej på en varm pande, og steg, indtil wrappen er fast på undersiden. Vend, og steg videre. Gentag fire gange.
  • Dræn tunen, og bland den med skyr, finthakket forårsløg og chili samt salt og peber. Lad hvile på køl, gerne i 15-20 min. 
  • Skær peberfrugt og agurk i strimler, og fordel dem i wrappen sammen med spinat, koriander, tunsalat, lidt syltede rødløg og evt. løgspirer. Dryp evt. med limesaft.

Næringsindhold pr. wrap:
Energi: 378 kcal
Protein: 35 g
Fedt: 4,3 g
Kulhydrat: 51 g
Kostfibre: 3,6 g


Sunde ambitioner for 2020? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

I FORM anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: