Sunde opskrifter Aftensmad Grøn aspar... Grøn aspargessuppe med rejer og dild 15 minutter 457 kcal På bare 15 minutter kan du lave sund og lækker aftensmad til hele familien. Prøv denne aspargessuppe med rejer, den vil helt sikkert falde i god jord. Af Anne Larsen 28. juni 2017 GRØN ASPARGESSUPPE – Nem og sund aftensmad på 15 minutter. © wichmann+bendtsen Grøn aspargessuppe med rejer Ingredienser Sådan gør du Fakta Føj til favoritter Fjern fra favoritter Undgå at skærmen slukker Ingredienser 2 Pers. 4 hvide asparges 400 g grønne asparges Havsalt 2 spsk. koldpresset rapsolie 4 dl minimælk Hvid peber, friskkværnet 2 skiver rugbrød, i tern 2 tsk. ekstra jomfruolivenolie 100 g rejer 1 lille bundt dild Sådan laver du aspargessuppe Skræl de hvide asparges fra neden under hovedet og nedad. Skær enderne til. Vrik de grønne asparges, og lad roden knække af naturligt – på den måde knækker den selv dér, hvor det friske begynder. Skær de grønne asparges groft, sørg for, at der er hele hoveder. Kom de hvide asparges i en gryde, og hæld kogende vand, et drys salt og rapsolie over. Kog dem i 5 minutter, kom de grønne ved, og lad dem koge med det minut. Tag 3 grønne hoveder op, og skær 3 hoveder af de hvide. Læg hovederne til side. Blend de resterende asparges med mælk. Varm suppen op, og smag den til med salt og peber. Rist rugbrødstern på en pande med olivenolie og lidt salt. Anret suppen med aspargeshoveder, rejer, rugbrødstern og dild. LÆS OGSÅ: Asparges – få styr på de lækre stænger RugbrødSkaldyrSuppeRejerAsparges