One pot med oksekød

30 minutter
607 kcal

One pot pasta er megapopulært. Det forstår vi godt. Vi serverer en skøn klassisk alt-i-en gryderet – bare i en sund udgave med fuldkorn og lidt flere grøntsager.

One pot med okse

ONE POT – Tilsæt et skvæt vand, hvis du synes, konisistensen bliver for tyk. Tilpas smagen til hele familien ved at bruge mere eller mindre chili.

© wichmann+bendtsen

Spicy one pot pasta med oksekød og bønner

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 personer

  • ½ løg
  • ½ spsk. ekstra jomfruolivenolie
  • 200 g hakket oksekød
  • 1½ spsk. tacospicemix
  • ½ peberfrugt
  • 1 fed hvidløg
  • 1½ spsk. syltede jalapeños
  • ½ ds. hakkede tomater
  • 1½ spsk. tomatpuré
  • 3½ dl oksebouillon
  • 150 g fuldkornspasta
  • Havsalt
  • Sort peber, friskkværnet
  • ½ ds. sorte bønner

Til servering:

  • 2 spsk. cremefraiche, 9 %
  • Frisk koriander

Sådan gør du

  • Hak løget, og svits i olie i en gryde sammen med oksekødet, til kødet er brunet.
  • Tilsæt krydderi samt finthakket peberfrugt og hvidløg. Svits et par min.
  • Tilsæt de øvrige ingredienser på nær bønnerne, og lad det simre under låg i 15 min., til pastaen er færdig, og væden er kogt ind.
  • Tilsæt bønner, rør rundt, og lad simre et par min., til det hele er varmet igennem.
  • Servér retten med cremefraiche og frisk koriander.

TIP! Med one pots er det vigtigt, at du gør alle ingredienser klar på forhånd, så der ikke er noget, der står og brænder på, før du er klar med næste ingrediens.