Vegetarquesadillas med cheddarost og spinat

20 minutter
298 kcal

Du kan lynhurtigt lave de her lækkerbiskner. Brug en god fyldig ost i quesadillas, og fordel den godt, da det er osten, der fungerer som limen mellem de to halvdele af pandekagerne.

Quesadillas med ost

QUESADILLAS – Uden tvivl langt oppe på hitlisten over vores yndlings-meximad.

© wichman+bendtsen

Vegetarquesadillas med cheddarost og spinat

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 PERSONER

  • ¾ dl yoghurt naturel
  • citronsaft
  • havsalt
  • sort peber, friskkværnet
  • ½ rød peberfrugt
  • 4 spsk. salsa eller enchilada­sauce
  • 2 fuldkornspandekager
  • 40 g revet cheddarost
  • 2 håndfuld spinat
  • evt. gnavegrønt

Sådan gør du

  • Smag yoghurten til med citronsaft, salt og peber. Kom dippen på køl.
  • Skær peberfrugt i strimler.
  • Smør salsa eller enchiladasauce på pandekagerne, fordel herpå peberfrugt og ost, og krydr med salt og peber.
  • Steg en pandekage ad gangen på en middelvarm pande. Kom en håndfuld spinat på den ene halvdel af pandekagen, når osten er smeltet. Vend den anden halvdel af pandekagen henover, og steg yderligere et par min på hver side. Fortsæt, til du har brugt alle pandekagerne.
  • Servér lune med dip og evt. ekstra salsa og gnavegrønt.

TIP Er du til kød, er disse quesadillas også lækre med både kylling, gris, okse og fisk. En rest chili con carne vil fx være genialt.
TIP Vil du have mere protein, kan du putte forkogte bønner på pandekagerne sammen med spinaten.

Artiklen blev bragt i I FORM nr. 14/2023