Drømmer du om at løbe et halvmarathon? Vi tilbyder halvmarathon løbeprogrammer lige her, både til dig der er nybegynder, let øvet og øvet. Træn op til halvmarathon på blot 12 uger – programmet inkluderer en lydguide, som hjælper dig godt på vej! Derudover kan du finde masser af inspiration til halvmarathon, og få svar på alt du skal vide om løbet.

Træn op til halvmarathon med lydguide

Er du vant til at løbe min. 5 km, og har du mod på mere? Så prøv I FORMS halvmarathon løbeprogram med lydguide, og bliv klar til halvmarathon på 12 uger.

Gevinster ved at træne op til halvmarathon

Den afvekslende træning virker meget motiverende for de fleste. Samtidig bygger du en fantastisk grundform op. De hurtige ture træner dit kondital, og de lange ture træner din udholdenhed samt din styrke i led, sener og knogler. Du bliver en komplet løber.

Stoltheden ved 21,1 gennemførte km giver desuden selvtillid.

Derudover kan du gøre det sammen med andre, hvilket giver en fantastisk fællesskabsfølelse!

Har du fået mod på at prøve kræfter af med halvmarathon? Så se her: Træn op til halvmarathon på 12 uger: Program med lydguide

TEST DIG SELV: Skal du løbe halvmarathon?

Drømmer du om at gennemføre de magiske 21,1 km? Det kræver meget at træne op til halvmarathon. Tag vores halvmarathon-test, og se, om du har, hvad der skal til for at træne op og gennemføre.

Læs mere om halvmarathon og løbeprogrammer her