Sunde opskrifter Aftensmad Pitabrød m... Pitabrød med sund tunsalat og æg 25 minutter 442 kcal Vores personlige favoritpita. Fyldt med god smag og protein – og en lille genistreg i form af syltede radiser. Prøv dem! Af Maria Christensen 15. juni 2023 PITABRØD – De syltede radiser kan gemmes 3-4 dage på køl. Brug dem til at pifte rugbrødsmadder eller salater op. De smager supergodt! © wichmann+bendtsen Pitabrød med sund tunsalat og æg Ingredienser Sådan gør du Fakta Føj til favoritter Fjern fra favoritter Undgå at skærmen slukker Ingredienser 2 PERSONER 1 æg ½ icebergsalat 2 pitabrød Tunsalat 1 ds. tun i vand ½ rødløg 1 spsk. purløg 1 drueagurker 1 dl skyr ½ tsk. dijonsennep havsalt sort peber, friskkværnet Syltede radiser 1 dl lys eddike ⅓ dl sukker ⅓ dl vand ½ bundt radiser Sådan gør du Skær radiser i tynde skiver. Kog sukker, eddike og vand, til sukkeret opløses. Hæld den lune lage over radiserne. Kog æg i 8 min. Kom straks i koldt vand, og pil dem. Del i kvarter. Dræn tunen, og snit rødløg og purløg fint. Skær drueagurker ud i små tern, og vend sammen med alle de øvrige ingredienser til tunsalaten. Fyld tunsalat i pitabrød sammen med salat, æg og syltede radiser. Find den lækreste opskrift på hjemmebagte pitabrød her: Pitabrød med fuldkorn TIP Skal det være low carb, kan du putte fyldet i store kålblade. FiskÆg