Kylling i karry med brune ris

30 minutter
566 kcal

Kan mad være sund, lækker og børnevenlig på én og samme tid? Svaret er JA. Her får du I FORMs kylling i karry med brune ris - vi tør godt udstede tom-tallerken-garanti.

Kylling i karry med brune ris

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 personer

  • 1 kyllingefileter
  • 3½ dl hønsebouillon
  • 2 dl brune ris
  • ½ stort løg
  • ½ gulerod
  • ¼ squash
  • ½ spsk. ekstra jomfruolivenolie
  • ½ æble
  • ½ spsk. karry
  • 2 dl mælk eller 1 ds. kokosmælk
  • 1 spsk. akaciehonning
  • ½ spsk. mel
  • Havsalt
  • Sort peber, friskkværnet
  • ½ håndfuld friske krydderurter, fx koriander

Sådan gør du

  • Put kylling og 5 dl bouillon i en gryde, og bring i kog. Skru herefter ned, og lad kyllingen småkoge i 20 min.
  • Kog risene ifølge emballagens anvisning.
  • Hak grøntsagerne fint, og steg i olie i en gryde et par min. Tilsæt herefter 2 dl bouillon, æble skåret i tern, karry, mælk, honning, mel, salt og peber. Pisk grundigt sammen, og bring retten i kog. Skru herefter ned, og lad retten simre i 20 min.
  • Skær kylling i tern, og kom det i karrysaucen. Lad retten simre i yderligere et par min.
  • Anret med friske krydderurter, og servér.

VOKSENTVIST! Servér med revet blomkål i stedet for ris, og top med masser af urter. Krydderurter er en nem måde at tilsætte en mere intens smag og et voksent tvist til en ret på.


Nu er det blevet lettere at leve sundt!

I FORMs vigtigste mission er at gøre sundheden overskuelig. Derfor har vi lavet et nyt online univers, hvor du får viden og værktøjer, der motiverer til at leve sundt året rundt. Som abonnent får du adgang til både site og app:
Læs mere om det nye I FORM

  • Videotræninger mellem 10 og 30 min.
  • Adgang til 1000+ sunde opskrifter
  • Mail med ny sund madplan hver uge
  • Gem favoritindhold – og find det let igen

Lige nu: Prøv 30 dage gratis


Newsletter background