Kylling i karry med brune ris

30 minutter
566 kcal

Kan mad være sund, lækker og børnevenlig på én og samme tid? Svaret er JA. Her får du I FORMs kylling i karry med brune ris - vi tør godt udstede tom-tallerken-garanti.

Kylling i karry med brune ris

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 personer

  • 1 kyllingefileter
  • 3½ dl hønsebouillon
  • 2 dl brune ris
  • ½ stort løg
  • ½ gulerod
  • ¼ squash
  • ½ spsk. ekstra jomfruolivenolie
  • ½ æble
  • ½ spsk. karry
  • 2 dl mælk eller 1 ds. kokosmælk
  • 1 spsk. akaciehonning
  • ½ spsk. mel
  • Havsalt
  • Sort peber, friskkværnet
  • ½ håndfuld friske krydderurter, fx koriander

Sådan gør du

  • Put kylling og 5 dl bouillon i en gryde, og bring i kog. Skru herefter ned, og lad kyllingen småkoge i 20 min.
  • Kog risene ifølge emballagens anvisning.
  • Hak grøntsagerne fint, og steg i olie i en gryde et par min. Tilsæt herefter 2 dl bouillon, æble skåret i tern, karry, mælk, honning, mel, salt og peber. Pisk grundigt sammen, og bring retten i kog. Skru herefter ned, og lad retten simre i 20 min.
  • Skær kylling i tern, og kom det i karrysaucen. Lad retten simre i yderligere et par min.
  • Anret med friske krydderurter, og servér.

VOKSENTVIST! Servér med revet blomkål i stedet for ris, og top med masser af urter. Krydderurter er en nem måde at tilsætte en mere intens smag og et voksent tvist til en ret på.