Kylling i karry med brune ris

30 minutter
566 kcal

Kan mad være sund, lækker og børnevenlig på én og samme tid? Svaret er JA. Her får du I FORMs kylling i karry med brune ris - vi tør godt udstede tom-tallerken-garanti.

Kylling i karry med brune ris

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 personer

  • 1 kyllingefileter
  • 3½ dl hønsebouillon
  • 2 dl brune ris
  • ½ stort løg
  • ½ gulerod
  • ¼ squash
  • ½ spsk. ekstra jomfruolivenolie
  • ½ æble
  • ½ spsk. karry
  • 2 dl mælk eller 1 ds. kokosmælk
  • 1 spsk. akaciehonning
  • ½ spsk. mel
  • Havsalt
  • Sort peber, friskkværnet
  • ½ håndfuld friske krydderurter, fx koriander

Sådan gør du

  • Put kylling og 5 dl bouillon i en gryde, og bring i kog. Skru herefter ned, og lad kyllingen småkoge i 20 min.
  • Kog risene ifølge emballagens anvisning.
  • Hak grøntsagerne fint, og steg i olie i en gryde et par min. Tilsæt herefter 2 dl bouillon, æble skåret i tern, karry, mælk, honning, mel, salt og peber. Pisk grundigt sammen, og bring retten i kog. Skru herefter ned, og lad retten simre i 20 min.
  • Skær kylling i tern, og kom det i karrysaucen. Lad retten simre i yderligere et par min.
  • Anret med friske krydderurter, og servér.

VOKSENTVIST! Servér med revet blomkål i stedet for ris, og top med masser af urter. Krydderurter er en nem måde at tilsætte en mere intens smag og et voksent tvist til en ret på.


Bliv sund og stærk med I FORM!

I FORMs vigtigste mission er at gøre sundheden overskuelig. I vores online univers får du viden og værktøjer, der gør det let at leve sundt. Som abonnent har du fri adgang til både site og app.

På vores site og app får du bl.a.:

  • Over 100 videotræninger på 5 til 40 min.
  • Begyndervenlige løbeprogrammer med lydguide
  • Adgang til 1000+ sunde opskrifter
  • Mail med ny sund madplan – hver uge

Vil du vide mere om I FORM digital? Tjek her!

Newsletter background