Fuldkornsvafler med grøntsager og laks

20 minutter
399 kcal

Vi har puttet grøntsagerne i vaffeldejen, så du kan få et lækkert aftensmåltid, der både er sundt og fyldt med fuldkorn. Og så tager det kun 20 minutter at bikse sammen. Velbekomme!

Fuldkornsvafler med grøntsager og laks

FÅ GRØNTSAGER TIL AFTEN — med disse skønne vafler!

© wichmann+bendtsen

Fuldkornsvafler med grøntsager og laks

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 stk.

  • 75 g broccoli
  • 50 g squash
  • ¼ lille løg
  • ½ håndfuld krydderurter
  • 25 g revet ost
  • 1 æg
  • ½ dl fuldkornsmel, fx grahamsmel eller groft speltmel
  • ¼ tsk. bagepulver
  • Havsalt
  • Sort peber, friskkværnet

Topping:

  • 50 g smøreost
  • 100 g røget laks
  • ¼ avocado
  • ½ håndfuld krydderurter, fx koriander

Sådan gør du

  • Riv broccoli, squash og løg fint. Hak urterne.
  • Tænd vaffeljernet, og rør de revne grøntsager sammen med de øvrige ingredienser til vaffeldejen.
  • Bag 4 tykke vafler.
  • Lad vaflerne hvile lidt på en rist inden servering.
  • Servér vaflerne, mens de stadig er lune, med smøreost, røget laks, skiver af avocado, hakkede krydderurter og friskkværnet peber.

TIP! I stedet for urter kan du putte toppen af et bundt gulerødder i dejen.


Newsletter background