Læs også

broccoli

Broccoli

Suppekur - broccolisuppe
© wichmann+bendtsen

Broccolisuppe med kikærter, forårsløg og ingefær

Dette vidunder af en suppe er fyldt med en masse gode vitaminer, der slanker, forkæler dine tarme, fylder dig med positiv energi og højt humør. Så er der vist ikke andet at sige end: Velbekomme!

3. november 2016 af Anne Larsen & Martin Kreutzer

Broccolisuppe med kikærter, forårsløg og ingefær

1 person, 4-5 dl

100 g kikærter, udblødte og kogte
1 bundt forårsløg
100 g aspargesbroccoli, alternativt broccoli
1 spsk. ekstra jomfruolivenolie
3 dl vand
Havsalt og kværnet sort peber
1 tsk. fintrevet ingefær
1 fed hvidløg

Sådan laver du broccolisuppe 

  • Gør forårsløg i stand. 
  • Skær dem og aspargesbroccoli i små stykker. 
  • Kom det i en gryde med olie, vand og lidt salt.
  • Kog i 5 minutter. 
  • Blend herefter suppen med kikærter og ingefær, og smag den til med hvidløg, salt og peber.
  • Kan spises både varm og kold.
Næringsindhold i broccolisuppe pr. person
Energi: 311 kcal
Protein: 14,1 g
Fedt: 15,4 g

Kulhydrat: 33,5 g
Kostfibre: 8,4 g

Sunde ambitioner for 2018? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

I FORM anbefaler