Broccolisuppe med kikærter, forårsløg og ingefær

10 minutter
311 kcal

Dette vidunder af en suppe er fyldt med en masse gode vitaminer og kostfibre. Så er der vist ikke andet at sige end: Velbekomme!

Suppekur - broccolisuppe

Længe leve broccoli

© wichmann+bendtsen

Broccolisuppe med kikærter, forårsløg og ingefær

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 person, 4-5 dl

  • 200 g kikærter, udblødte og kogte
  • 2 bundt forårsløg
  • 200 g aspargesbroccoli, alternativt broccoli
  • 2 spsk. ekstra jomfruolivenolie
  • 6 dl vand
  • Havsalt og kværnet sort peber
  • 2 tsk. fintrevet ingefær
  • 2 fed hvidløg

Sådan laver du broccolisuppe

  • Gør forårsløg i stand.

  • Skær dem og aspargesbroccoli i små stykker.

  • Kom det i en gryde med olie, vand og lidt salt.

  • Kog i 5 minutter.

  • Blend herefter suppen med kikærter og ingefær, og smag den til med hvidløg, salt og peber.

  • Kan spises både varm og kold.

LÆS OGSÅ:Få gode råd til, hvordan du laver den bedste græskarsuppe.


Nu er det blevet lettere at leve sundt!

I FORMs vigtigste mission er at gøre sundheden overskuelig. Derfor har vi lavet et nyt online univers, hvor du får viden og værktøjer, der motiverer til at leve sundt året rundt. Som abonnent får du adgang til både site og app:
Læs mere om det nye I FORM

  • Videotræninger mellem 10 og 30 min.
  • Adgang til 1000+ sunde opskrifter
  • Mail med ny sund madplan hver uge
  • Gem favoritindhold – og find det let igen

Lige nu: Prøv 30 dage gratis


Newsletter background