Broccolisuppe med kikærter, forårsløg og ingefær

10 minutter
311 kcal

Dette vidunder af en suppe er fyldt med en masse gode vitaminer og kostfibre. Så er der vist ikke andet at sige end: Velbekomme!

Suppekur - broccolisuppe

Længe leve broccoli

© wichmann+bendtsen

Broccolisuppe med kikærter, forårsløg og ingefær

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 person, 4-5 dl

  • 200 g kikærter, udblødte og kogte
  • 2 bundt forårsløg
  • 200 g aspargesbroccoli, alternativt broccoli
  • 2 spsk. ekstra jomfruolivenolie
  • 6 dl vand
  • Havsalt og kværnet sort peber
  • 2 tsk. fintrevet ingefær
  • 2 fed hvidløg

Sådan laver du broccolisuppe

  • Gør forårsløg i stand.

  • Skær dem og aspargesbroccoli i små stykker.

  • Kom det i en gryde med olie, vand og lidt salt.

  • Kog i 5 minutter.

  • Blend herefter suppen med kikærter og ingefær, og smag den til med hvidløg, salt og peber.

  • Kan spises både varm og kold.

LÆS OGSÅ:Få gode råd til, hvordan du laver den bedste græskarsuppe.