Broccolisuppe med kikærter, forårsløg og ingefær

10 minutter
311 kcal

Dette vidunder af en suppe er fyldt med en masse gode vitaminer og kostfibre. Så er der vist ikke andet at sige end: Velbekomme!

Suppekur - broccolisuppe

Længe leve broccoli

© wichmann+bendtsen

Broccolisuppe med kikærter, forårsløg og ingefær

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 person, 4-5 dl

  • 200 g kikærter, udblødte og kogte
  • 2 bundt forårsløg
  • 200 g aspargesbroccoli, alternativt broccoli
  • 2 spsk. ekstra jomfruolivenolie
  • 6 dl vand
  • Havsalt og kværnet sort peber
  • 2 tsk. fintrevet ingefær
  • 2 fed hvidløg

Sådan laver du broccolisuppe

  • Gør forårsløg i stand.

  • Skær dem og aspargesbroccoli i små stykker.

  • Kom det i en gryde med olie, vand og lidt salt.

  • Kog i 5 minutter.

  • Blend herefter suppen med kikærter og ingefær, og smag den til med hvidløg, salt og peber.

  • Kan spises både varm og kold.

LÆS OGSÅ:Få gode råd til, hvordan du laver den bedste græskarsuppe.


Bliv sund og stærk med I FORM!

I FORMs vigtigste mission er at gøre sundheden overskuelig. I vores online univers får du viden og værktøjer, der gør det let at leve sundt. Som abonnent har du fri adgang til både site og app.

På vores site og app får du bl.a.:

  • Over 100 videotræninger på 5 til 40 min.
  • Begyndervenlige løbeprogrammer med lydguide
  • Adgang til 1000+ sunde opskrifter
  • Mail med ny sund madplan – hver uge

Vil du vide mere om I FORM digital? Tjek her!

Newsletter background