Sunde opskrifter Broccolisu... Broccolisuppe med kikærter, forårsløg og ingefær 10 minutter 311 kcal Dette vidunder af en suppe er fyldt med en masse gode vitaminer og kostfibre. Så er der vist ikke andet at sige end: Velbekomme! Af Anne Larsen og Martin Kreutzer 3. november 2016 Længe leve broccoli © wichmann+bendtsen Broccolisuppe med kikærter, forårsløg og ingefær Ingredienser Sådan gør du Fakta Føj til favoritter Fjern fra favoritter Undgå at skærmen slukker Ingredienser 2 person, 4-5 dl 200 g kikærter, udblødte og kogte 2 bundt forårsløg 200 g aspargesbroccoli, alternativt broccoli 2 spsk. ekstra jomfruolivenolie 6 dl vand Havsalt og kværnet sort peber 2 tsk. fintrevet ingefær 2 fed hvidløg Sådan laver du broccolisuppe Gør forårsløg i stand. Skær dem og aspargesbroccoli i små stykker. Kom det i en gryde med olie, vand og lidt salt. Kog i 5 minutter. Blend herefter suppen med kikærter og ingefær, og smag den til med hvidløg, salt og peber. Kan spises både varm og kold. LÆS OGSÅ:Få gode råd til, hvordan du laver den bedste græskarsuppe. Vegetar-opskrifterBroccoliSuppeIngefærKikærter